Pimpin haju homoseksuaaliseen vittua tarjolla

Jos tuntee olevansa niin varoissaan, että on mahdollista autoilla omalla ajoneuvolla, on myös oltava varaa maksaa pysäköinnistä. Yllättävän monesta paikasta saa säännöllistä rahallista maksua vastaan ihan oikein oman parkkitilan tai ainakin oikeuden pysäköidä määrätylle alueelle. Vieraspaikat tai asiakaspysäköinti on ikävällä tavalla yleensä määritelty rajalliseksi ajan suhteen, lisäksi kyseisen parkkitilan omistaja tahtoo edellyttää jonkinlaista asiointia kiinteistössä pysäköinnin yhteydessä.

Mikäli säännölliselle suhteelle pysäköintitilan tarjoajaan ei ole, on myös mahdollista suorittaa täysin kertaluonteinen korvaus yleensä parkkialueen välittömään läheisyyteen sijoitettuun maksuautomaattiin tai joskus maksun voi hoitaa jopa matkapuhelimella. Pyörätuolin kuvalla merkityistä inva-paikoilla laki edellyttää, että pysäköijä on vammainen tai ajoneuvon kuljettaja kuljettaa vammaista. Vamman tulee sijaita pääsääntöisesti kehon alimmissa osissa vaikeuttaen liikkumista ja siten, että se on havaittavissa jopa maallikon silmin, ei sen ylimmässä osassa, päässä.

Tämä invaliditeetti tulee pysäköitäessä osoittaa kojelaudalle sijoitettavalla inva-pysäköintiluvalla. Valitettavan usein yläpäästään vammautuneet katsovat olevansa oikeutettuja inva-paikkojen käyttöön, eikä heillä ole asettaa asianmukaista inva-pysäköintilupaa nähtäville.

Kaikesta tästä pikkumaisesta määräilystä huolimatta, voi kuitenkin esimerkiksi Helsingissä pitää autoaan päivän verran melkein missä vain ja melkein miten vain, muodollista euron maksua vastaan.

Jokaiselta alkavalta 7 vuorokauden jaksolta peritään 24,70 euroa. Heti ei tule mieleen montaa ammattia, joissa sukupuolielimillä olisi ratkaisevan suuri merkitys. Ensimmäisenä ajatukseen putkahtaa seksityöläiset ja lähinnä jotkut hoitoalan ihmiset. Seksityöläisten kohdalla tämä on hyvin selvää, mutta hoitoalalla asia voi jo mutkistua. Osalle ihmisistä on tärkeää, että alapäätä hoidettavaksi vietäessä hoitajan genitaalit ovat ehdottomasti samaa laatua kuin omat ja toisille sitten pitää olla vastakkaista laatua.

Sitäpä ei kuitenkaan helposti arvaisi, että myös yläpäätä hoidettaessa ja muutoinkin aineettomien, jopa hengellisten asioiden, kanssa askarrellessa sukupuolielimien laatu voi nousta hyvin merkitykselliseksi. Näin se vaan kuitenkin menee, ainakin Imatralla. Taitaa olla melkoisen syrjäinen tuppukylä, etten sanois, syrjäytynyt. Jostain syystä nimenomaan omia kristillisiä arvojaan julkituovat ovat innokkaimpia miettimään sitä, minkälaiset genitaalit muilla on ja mihin he niitä käyttävät.

Imatran seurakunnassa alkoi hysteerinen mielenosoitus, lähes ihmistä erosi kirkosta, sen jälkeen kun kirkkoherra Ollista tuli Marja-Sisko. Kyseiseen kerhoon, Imatran seurakuntaan, kuuluu n. Minusta näiden ihmisten olisi pitänyt antaa rauhassa lähteä kirkon hellästä huomasta ilman minkäänlaista reagointia asiaan.

Mitätön määrä mitättömiä ihmisiä. Eikä siinä vielä kaikki, joidenkin hysteerikkojen mielestä Marja-Liisan täysin henkilökohtaiseen elämään kuuluva ratkaisu oikeutti heitä käyttäytymään lain vastaisesti uhkailemalla jopa henkeä. Näin ne kristillisesti elävät toimii…. Kuinka pienet ympyrät täytyykään olla ihmisen elämässä, jonka suurimpia ongelmia on pohtia seurakunnan henkilökunnan sukupuolielimiä ja saa ihmisen tekemään typeryyksiä.

Mielettömintä tilanteessa on se, että edes työyhteisö ei tukenut Marja-Siskoa, vaan kierosti annettiin hyväksyntä syrjinnälle:. En tiedä, olisiko sellaisia tehtäviä, joissa hän ei työskentelisi seurakuntalaisten välittömässä keskuudessa, piispa Voitto Huotari sanoo. Voitto-boy, voisitko tuoda julki ihan päivänvaloon minkälaisia virkoja teillä siellä seurakunnassa oikein on, jos niiden hoitamiseen tarvitaan ihan tietynlaisia sukupuolielimiä..?!

Hmmm… Aika erikoisia mittareita pitää olla, joilla  saadaan mitattua täysin subjektiivisia asioita, kuten luottamus. Ja voisiko ajatella, että niillä, jotka eivät eronneet seurakunnasta Marja-Siskon muutoksen vuoksi, on luottamus ihan rikkumaton ja niistä joilla ei ole, on näin päästy eroon? Piispa Häkkinen valottaa hieman lisää:. Voisiko olla niin, että Marja-Siskolla ei olisikaan mitään tekemistä asian kanssa, vaan seurakunnassa on ollut jotakin mätää ihan muista syistä jo aiemmin?

Joskus sokeakin kana löytää jyvän ja vaikka tämä jätkä vaikuttaa olevan bloginsa perusteella aika pysyvästi kahvilla, niin tässä on Riku kerrankin ollut oikein jyvälaarin äärellä: Ei Marja-Siskon vaan kirkon syytä. Samaa mieltä, Rikuseni, samaa mieltä. Tässä nimenomaisessa asiassa, tarkennettakoon kuitenkin, ja varsinkin tästä:. Vähälukuisen psykootikkojoukon kirkollisveroilla ei kallista koneistoa pyöritetä.

Pian ollaan tilanteessa, jossa alkaa väisäsiä sikiintyä, varmaankin ihan heterosti, mutta kuitenkin neitseellisesti, tietenkin, koska vastavihitty Luther-säätiön piispa taistelee homoutta vastaan. Antaisi jo periksi, poloinen, ei se homotkin ovat tavallisia ihmisiä, voivat kuulemma toimia vaikka piispana.

Marja-Sisko on kuitenkin oikea nainen ja tajuaa, että näistä  vässyköistä ei ole mihinkään ja he voivat vatkata asiaa Marja-Siskon ympärillä hamaan tappiin asti. Naista tähänkin asiaan tarvitaan tekemään ratkaisu ja Marja-Sisko sen tekee: Marja-Sisko Aalto eroaa virastaan ja kertoo, miltä se tuntuu: Aalto katsoo, ettei ole pystynyt rakentamaan riittävää luottamusta voidakseen hoitaa virkaansa menestyksellisesti.

I hear you, sister! En minäkään pystyisi luottamaan tuollaisiin velliperseisiin, joiden parissa olet tähän asti työtäsi joutunut tekemään. Onneksi voit nyt valita itsellesi sopivamman työympäristön ja -ilmapiirin. Olen kuitenkin päässyt hieman hajulle siitä, mitä tällä mahdetaan tarkoittaa. Tuoksahdus on varsin kalaisa, etten sanoisi, jopa sillinen. Vitutuskäyrä nousee, ohimosuonet pullistuu… Mistä on kysymys? Nykyisin aika usein vaikuttaa olevan kyse siitä, että kyseisellä henkilöllä.

Ja mustaa näkyy, koska joka puolella on mamuja, kasvoiltaan paljon tummempia ihmisiä, jotka muutollaan pohjoiseen lintukotoon, Suomeen, aiheuttavat kaiken mahdollisen pahan mitä punaisen niskan omistavalle henkilölle on koko säälittävän elämänsä aikana tapahtunut.

Muslimeitakin ovat, perkele, ja nehän ei yleensä edes ryyppää. Ja kyllähän se nyt on suomalainen etuoikeus, että nenä on sävy sävyyn niskan kanssa , perkele! Koti on jokaisella oltava, olkoon minkälainen murju tahansa missä tahansa kerrostalolähiössä. Ja siitäkös seuraa harmeja! Viereisen oven takana jos alkaakin kotia pitää lehmänlannasta rakennetusta majasta muuttanut harras muslimiperhe, niin niiden rukoilu ja ramadan voi pahasti häiritä valkonaamaisen perheen pyhärituaaleja, ryyppäämistä ja epävireistä karaokea, joka huipentuu viittomakieliseen kehityskeskusteluun sen hetkisen puolison kanssa.

Jonka kiljahteluista ei ota selvää, vetääkö se edelleen sitä kännikaraokea vai huutaa muilta apua. Sikiävätkin aivan holtittomasti, eikö niillä ole siellä savannilla edes internet-kahvilaa tai kirjastoa, mistä pääsisi tilaamaan juomunäkkiä?!

Uskonto on kyllä kätevä, rippikoululahjat on yleensä runsaita, kyllä niillä jo ensimmäiset pussikaljat kustantaa hyvin. Ja sitten aikanaan, kun on sekalainen lapsilauma tehty , voi kirmailla suureellisesti sen kerhon tilojen keskikäytävällä sanomassa tahdon.

Ja seurakunnat pitävät paljon parempaa huolta omistaan kuin  entinen VaHo, antavat selvää käteistä tai järjestelevät sen kodin, jos itsellä ei ole ollut kykyä sellaista hoitaa. Isänmaa on myös kätevä, se on se maapala, jonka varjolla voi hillua kännissä luvatonta asetta heiluttaen, kun sellainen pitää olla isänmaan puolustusta varten. Ja kun varusmiespalveluskin tuli aikanaan käytyä vähän heikosti, varsinkin kun heittivät sieltä ulos latva-beenä , sen häpeän voi nyt kuittailla toisten pärstiin nakkikioski- tai taksijonoissa.

No se on monelle tullut aika pedata paikkaa valokeilassa vuotta silmällä pitäen. Arkadianmäellä on möhkäleen muotoinen aukko seuraavalle suomalaisen elämänmuodon pelastajalle. Tyrkyllä on taas hyvää tavaraa, Pirkanmaa on kunnostautunut erityisen hyvin.

Sosiaalinen media on otettu loistavaan  hyötykäyttöön: Astrid Thorsia vaaditaan oikein henkensä kaupalla tilille, vaan samaan ei veny baskeripäinen trubaduuri, joka ei onnistunut kellumaan europarlamenttiin Inkisen selässä , vaan sössöttää kuvainnollisesti housut kintuissa kiinnijääneenä punastumisesta huudellessaan tyhmyyksiä.

Edes omat eivät pitäneet kosmisen taiteilijan showsta, vaan toteama kuului: Nähdäkseni kaikki mamukriittisesti profiloituneet poistuivat paikalta. Astrid Thorsin tappamiseen yllyttävä ryhmä on poistettu Facebookista, mutta samankaltaista yksittäiseen tyttöön kohdistuvaa ei ole.

Hän ei ehkä ole tehnyt asiasta rikosilmoitusta , kuten muita viharyhmiä kohtaa alkaa olla tekeillä. Pelkästään Pirkanmaalaiset eivät koe tarpeelliseksi yrittää ratsastaa äänestäjiensä tietoisuuteen yksittäisen naisen selän takana, vaan on asialla ollut muitakin, mm.

Kävi sitten kuitenkin korvat luimussa korjailemassa mahtipontista tekstiään omista fyysisistä mitoistaan, seksuaalisesta orientaatiostaan ja ns julkisuudestaan.

Jos ei homoksi luulemista pelättäisi ja uskallettaisi vilkaista muidenkin varustusta muualtakin kuin eroottissävyisistä luontoelokuvista, voitaisiin todeta, että suurin osa suomalaisista miehistä kantaa ihan keskiverto patukkaa pierunpuhkomissa kalsareissaan, joten heteroutensa julkituominen ei ole mitenkään tarpeellista eikä pieni kikkeli ole sen enempää kytköksissä maahanmuuttovastaisuuteen kuin sen kannattamiseenkaan.

Ja mitä b-luokan julkkikset edellä, sitä b-luokan kansalaiset perässä … Poliittiseksi vaikuttajaksi haluavat nyt ihan ketkä tahansa, olivatpa taustat tai mielen terveyden tila mikä tahansa. On kuitenkin vaikea uskoa, että tämä nykyinen mellastaminen netissä, sosiaalisissa medioissa ja kaikkialla missä surullisen kuuluisa Jouko tyhmyytensä tiivistää olisi oikeasti enemmistö.

On tietenkin helpompaa olla vain hiljaa ja antaa asioiden tapahtua , mutta koska viestien kulku on nykyään niin nopeaa, urbaanit legendat elävät ja voivat hyvin, on suorastaan rikollisen vastuutonta olla ilmaisematta kantaansa asioihin, jotka alkavat lapasesta lipsua.

Löytyykö poliitikoista enää muita kuin liukaskielisiä kiemurtelijoita tai  kaikkien perseen nuolijoita? Kieltämättä se vaatii siviilirohkeutta. Eikä keskustelua helpota se, etteivät ihmiset aina tee eroa työperäisen maahanmuuton ja humanitaarisen pakolaispolitiikan välillä.

Kun käsitteet menevät sekaisin ja tietämättömyys yhdistyy kaunaisiin asenteisiin, seurauksena ei voi olla muuta kuin vihamielisyyttä. Vaan ei taida enää riittää pelkästään poliittinen horina, vaan nyt on jo kansan syvien rivien aika alkaa ottaa asioista selvää ja tarttua asenteisiin, alkaen omistaan.

Tällä kertaa tässä blogissa onkin yksinkertaisille kuvien sijasta tarjolla paljon linkkejä, ne on niitä sinisiä ja alleviivattuja tekstejä. Tähän kärkeen on esitettävä anteeksipyyntö ihmiskunnan puolesta, koska ei todellakaan ole oikeudenmukaista eläinkunnan edustajan kohtaan tulla verratuksi kaikenlaisiin hörhöihin vain siksi, että he sattuvat viimeisen kylmän pierunsa päästämään.

Tätä kirjoittaessa ei ole vahingoitettu yhtäkään eläintä, niitä rumiakaan. Keräilyerät lemmikeissä voivat olla myös haalittuja mahdollisimman kaukaa omilta kotinurkilta, vaikkapa tänne peräkorpeen trooppisilta alueilta. Jokaisella elämänmuodolla on oma paikkansa ravintoketjussa ja oma merkityksensä tasapainottavana tekijänä elämän kiertokulun varmistamiseksi.

Olohuoneet pullistelevat terraarioita täynnä eksoottisia hämähäkkejä, liskoja ja käärmeitä. Rautaiset häkit pitävät sisällään lintuja tai jyrsijöitä. Ne eivät ole lemmikeiksi soveltuvia! Eivät myöskään eri öttiäiset, köppiäiset, mini siat, hevoset tai uusimmat villitykset fretit.

Jyrsijät ovat pääasiassa haittaeläimiä ihmisen kannalta ja matelijat eivät ole ihmisten kanssa tekemisissä lainkaan mikäli voivat sen mitenkään välttää. Sika kuuluu lättiinsä, ei ihmisen kanssa asumaan, vaikka toisten kodit kyllä muistuttavat lättejä ilman sitä sikaakin….

Ja siinä on kuulkaa vielä jokunen turkistarha elukka vielä pientä, kun aletaan puhua lemmikkiryhmistä:. Kissojen ja koirien yhteiselo ihmisen kanssa on varsin pitkä ja alkanut lähinnä win-win-tilanteesta molemmille osapuolille.

Ruuan säilyvyys tai sen hankkiminen on onnistunut kissan tai koiran avulla, näin näitä eläimiä on alettu sietää ihmisen läheisyydessä ja siitä on kesyyntyminen alkanut.

Kissat ja koirat, joilla ei ole turkkia tai joiden naama on kuin lekalla lyttyyn lyöty pitäisi ehdottomasti antaa kuolla sukupuuttoon. Kaikenlainen rodunjalostus, kennel- ja näyttelytoiminta tulisi lopettaa ja kieltää, ei niillä saada mitään etua tai parannusta eläinten elämään, vain omituiset otukset esittelevät toisia… Kysymysmerkki onkin siinä, kummassa päässä hihnaa se otus on omituisempi.

Monet koirarodut, jotka ovat olleet oikeasti työtä ihmisten rinnalla tekeviä, on kysynnän vuoksi pentutehtailtu pilalle, saksanpaimenkoirat, eri noutajat ja muut suositut rodut pullistelevat lonkkavikoja ja kasvuhäiriöitä. Jonkun on pakko saada valkoinen rakki, vaikka valkoinen väri ja kuurous kulkevat usein käsi kädessä.

Jos minulta kysytään, on hevonen parhaimmillaan tuubissa, josta saatavalla sisällöllä voi liittää eri pintoja yhteen… Muutoin olen sitä mieltä, että hevosen pitäisi olla pelkkä hyötyeläin töihin, mikäli ihmisen kanssa on hevosen oltava tekemisissä.

Hevonen on laumaeläin, vieläpä saaliseläin ja on täysin turhaa pitää isoa eläintä suljettuna suurimman osan aikaansa yksin karsinaan, josta pääsee vain vähän liikkeelle vapaasti ja silloinkin jonkun kovakätisen pissaliisan viitseliäisyyden varassa. Vaikka hevonen kesyyntyy aina lemmikiksi asti, on kuitenkin järjetöntä pitää elukkaa, joka käyttäytyy aina kuin säpsähtelevä hermokimppu saalistajan pelossa.

Hevonen on loppujen lopuksi aika tyhmä eläin. Valitettavasti toisilla on tapana inhimillistää lemmikkinsä tai vajota itse eläimen tasolle… Rimaa siisteyden suhteen on laskettu rajusti monessa kodissa, joissa on eläimiä. Kissankusen pistävä löyhkä  ei ole mikään harvinaisuus enää niissä kodeissa, joissa kissoja haalitaan laumoiksi asti. Märkä koira haisee, sen tietävät kaikki, mutta likaisen ja hoitamattoman rakin turkin haju räjäyttää sukat jalasta kynnyksen yli astuessa.

Hevosten löyhkästä nyt en viitsi edes mainita. Eläimiä itselleen haalivat tapaukset lähes poikkeuksetta laiminlyövät lemmikkiensä kastroinnit ja rokotukset se maksaa , oikean ruokavalion vaivalloista , pitävät lemmikkejä irrallaan tai tunkevat eläimineen joka paikkaan, riippumatta siitä, onko eläintä kutsuttu vai ei. Väitetään, että onnen salaisuus on nauttia yksinkertaisista asioista. Minä olen tismalleen samaa mieltä! Yksinkertaisia on niin paljon, että mihin vain katseesi käännät on siellä joku yksinkertainen iloa tuottamassa!

Niitä oikein kasaantuu laumoiksi, joskus ostoskeskusten ainoiden sisäänkäyntien eteen, toisinaan liikenteeseen, mm. Mutta internet se varsinainen aarreaitta on yksinkertaisen suhteen. Ilmeisesti internetin ulkopuolella on edes jotain pidäkkeitä, ettei yksinkertainen paljasta itseään niin avoimesti ja ainahan he voivat ottaa mallia käytöksestä fiksummiltaan, mutta internetissä mitään rajaa yksinkertaisuudelle ei ole.

Voi tätä sosiaalisen median ihanuutta, nyt voi ihan joka päivä olla perillä siitä, että suurin osa facebookiin kirjautuneista herää, syö, juo, hajoo paskoilla työpaikoillaan ja menee nukkumaan.

Mukavia pikku yksityiskohtia hohdokkaasta elämästä on raportit siitä, onko saatu pillua, tekiskö mieli pillua, kutiseeko perse ja on se ilmoja pitänyt jossain vitun tuppukylässä ja poronpaska on nähty. Liikuttavaa kollektiivista yksinkertaisten kimppahalailua edustaa yksittäisten, ei välttämättä edes suomalaisten, lasten kohtaloihin osanotto.

Voi voi voi ja nääs nääs nääs, on se niin kauheeta… Kuka vitun baby-Brianna? Minä aion omalla panoksellani huolehtia, etten jaa ainoatakaan glögi-kupposta yhdenkään alaikäisen kanssa ja täysi-ikäiset hakekoon itse viinansa, minä mikään joulupukki ole, perkele. Poliittinen herätys tulee myös kollektiivisina ryppäinä facebookissa ja kansanedustajien palkkaa halutaan laskea.

Vittu, siinäpä ratkaisu laaki-ja-vainaa systeemillä talouden kohentamiseksi ja politiikan kierouden oikaisemiseksi. Ihan noin pikku vinkkinä, että mitäs jos kokeilette seuraavissa vaaleissa äänestää jotain muuta kuin sitä samaa paskavarvasta joka on istunut siellä eduskunnassa jo vuodesta suo-kuokka-ja jussi? Tai koitat vaikka itse mennä sinne oikaisemaan vääryydet, ihan niin kuin Toni Halme aikanaan, olikin aikaansaava jätkä ja ansioluettelo karttui huomattavasti, tosin ei politiikan saralla vaan lähinnä oikeudenkäyntipöytäkirjoissa.

Siitä annetusta äänestä kannattaa jokaisen itä-Helsingin humuisassa lähiössä asuvan olla ylpeä! Mutta kannattaa varoa tätä työpaikkakiusaamista, jonka kohteeksi on mm. Sosiaalinen media mahdollistaa myös kaikkea kivaa, yksinkertaisia leikkejä. Voi olla vaikka hurja mafioso ja lahdata muita mafiosoja tai voi olla vampyyri ja imeskellä… mitä ne nyt sit imeskeleekään, tikkunekkuja ilmeisesti vielä, leikin tasosta päätellen.

Ja voihan sitä ryhtyä virtuaaliseksi heinäkengäksikin, kyllä maalla on mukavaa! Mutta jotain epäilyttävää siinä on, että aikuiset ihmiset kykkivät virtuaalipelloillaan kesken työpäivienkin ja tuskin maltan odottaa otsikoita siitä, kuinka on peli vienyt puolison ja kaikki rahat on tuhlattu facebookin turnipseihin.

Kyllähän sitä sanotaan että suomalaiset olisi vähän synkkyyteen taipuvaisia ja itsemurhatilastoissakin aika korkealla. Ja kyllä facebook tätä havaintoa vahvistaa. Siinä huomenien ja hyvien öiden toivottelujen välissä ei tunnu montaakaan tekevän muuta kuin vituttavan tai panettavan.

Ehkä ensimmäinen johtuu jälkimmäisen puutteesta, tiedä sitten. Elämän valttikortit on jatkuvasti hukassa ja osa selvästi pelaa vähän vajaalla pakalla… Mutta kyllä monen olis syytä mennä tohtoriin tai hakea hoitoa vaikka nastyfoorumilta krooniseen vitutukseensa.

Näinä tautisina aikoina… paniikkiin ei ole syytä perusterveellä ihmisellä, jolla on edes alkeellinen käsitys intiimi hygieniasta. Tyhmyys ja uusavuttomuus eivät ole sairauksia, vaikka rajoittavatkin monen elämää merkittävästi. Ja haittaavat muiden elämiä. Se on ihan sama, vaikka teippaisi kaikki kolot kropasta umpeen roudarin teipillä, jos ensin liikennevaloissa autossaan kaivaa antaumuksella kärsäänsä tai kaivelee hammasvälejään ja sen jälkeen painelee asioilleen, kättelee ihmisiä, koskettelee rahoja, hissin nappuloita, oven kahvoja, valokatkaisijoita… Joillakin on tapana nyppiä näppylöitä pärstästään jokaisen heijastavan pinnan edessä ja se peilaussessio ei välttämättä tapahdu missään saniteettitilassa, joten nämä tapaukset sorkkivat rakenne kynsien aluset täynnä kuonostaan kaavittua bakteerimassaa.

Jotkut, olevinaan siistit, ihmiset käyttävät paperinenäliinoja pyyhkiäkseen eri pintoja puhtaaksi. Mutta kun se paperinen liina on kertakäyttöinen: Sitä käytetään kerran ja heitetään pois!

Sitä ei survota hihaan, taskuun tai saatanan ruman kassin pohjalle pyörimään, varsinkaan sen jälkeen, kun sillä on kuivailtu hiet otsalta, pyyhitty suupielet ja niistetty nenä. Vielä vähemmän sitä säilötään mihinkään muualle kuin jäteastiaan, jos sillä on siivoiltu kakaraisen kesänkeltaiset sierainten alta.

Varsinkin äipyleillä tuntuu olevan sellainen uskomus, että kaikki jälkeläisen tuottama on painonsa arvosta kultaa tai ainakin söpöä. Ei se ole, eikä esimerkiksi rintaruokinta julkisilla paikoilla  ole mitenkään iloinen kansantapahtuma, vaan lähinnä epämiellyttävä kokemus ympäristölle, eikä vähiten siksi, että yleensä sen röhky-puklu-taputtelun jälkeen seuraa housujen nuuskimista, vaikka lähiympäristössä voidaan sanoa jo ihan ilman sen tarkempaa kontaktia haistinelimellä, että joo, on sillä paskat housussa.

Ja hei, ne paska vaippa-hommat hoidetaan siellä wc-tiloissa ja ne kädet pestään sen projektin jälkeen, eikä mennä suoraan kauppoihin hypistelemään kaikkea sitä, mihin kotihoidontuella ei ole varaa. Tarkemmin ajatellen, paniikkiin on sittenkin syytä, kyllä suomalaiset on niin sikoja.

Mikään rokotus ei myöskään suojaa tyhmyydeltä, eikä koskaan korvaa  käsienpesua! Varo entistä useampia huijarimyyjiä netissä Melko messevästi muuten kirjoitusvirheitä ko. Palveluntarjoajan edustajat kilvan toimittavat julkisuudessa, kuinka marginaalista tämä tapahtunut huijaus on: Poliisi nyt kuitenkin on tätä mieltä asiasta:.

Polisin tiedossa on, että ainakin kymmenet ihmiset tekevät nettihuijauksia järjestelmällisesti. Toiminta jatkuu, vaikka asiasta olisi tehty rikosilmoitus ja tuomiokin olisi tullut. Aivan yleisessä tiedossa on, ettei näiltä luusereilta saada edes koskaan rahoja takaisin, vaikka olisi tehnyt rikosilmoituksia vinon pinon, koska ei niillä paskahousuilla ole mistä ottaa ja hammaskaluston ulosmittaaminen omavaltaisesti on taas Suomen pikkumaisen lainsäädännön mukaan kiellettyä.

Valitettavasti ei, mutta voidaan sitä kuitenkin hankaloittaa, ettei sama saatanan paskahousu pidä huuto. Ja onneksi on taas joulu tulossa, että pääsee avustamaan näitä oikein kunnolla: Ho-HO-hoooo, elikkäs Pukki sanoo….

Ja tietenkin aina on niitä, jotka haluavat palvelussa tapahtuneita rötöksiä vähätellä, koska pelkona on omien kauppojen hyytyminen, jos ihmiset käyvät epäluuloisiksi. Ja jos ei kauppoja, ei myöskään mainostuloja palveluntarjoajalle…. Kaikista vitsikkäintä on huuto. Ei voi kuin nauraa. Nämä poloiset vielä usein maksavat siitä ilosta, että saavat ilmoitella epäkohtia palvelussa, eivätkä tajua edes siinä kohdassa tulleensa kusetetuiksi: Duunit sulle mutta liksa mulle.

Joskus oli aika, jolloin ammatti tarkoitti sitä, että osasi oikeasti TEHDÄ jotain no, insinöörit nyt aina ovat olleet poikkeus… , eli  ammatiltaan rakennusmies osasi rakentaa, leipuri leipoa jne. Jos ei osannut vielä tehdä, mutta halusi oppia, oli mahdollista hakeutua tekemään työtä osaavan valvonnassa ja oppia siinä samalla.

Tapa mahdollisti myös sellaistenkin työllistymisen, joiden kapasiteetti oppia ei ulottunut aiheen teoreettiselle ja kirjalliselle puolelle. Ja tässä yhteydessä ei pidä sotkea käsitteitä elintaso ja erektiokulma, vaikka joissakin ammateissa jälkimmäinen voi olla suorassa yhteydessä ensimmäiseen. Yksi useasti toiveammatiksi mainittu on julkkis , jossa riittää kun on vain oma itsensä, näyttäytyy ja urpoilee aivan julkisesti.

Mitä härskimmin, sen parempi. Tai mitä typerämmin, sen parempi. Parasta on tietenkin yhdistetty typeryys ja härkiys. Toinen, nykyisin tavoiteltava, ammatillinen status on tyttöystävä , missä ei myöskään tarvitse osata tai tehdä mitään, mutta pääsee palkannauttijaksi.

Jostain syystä tähän ammattikuntaan pyrkivät enemmistönä naissukupuolen edustajat, mutta poikkeuksiakin on. Tyttöystävä voi olla myös aivan reilusti tyhmä, koska kukaan ei odota hänen olevankaan mitään muuta. Nämä kaksi edellä mainittua uraa voi myös yhdistää, jos on oikein kunnianhimoinen ammatillisesti ja pyrkiä julkkistyttöystäväksi.

Ammatin vaatimukset kyllä nousevat: On valittava poikaystävä, joka tienaa vähintään kahden edestä ja jonka ammatti on ns. Ja ikävin puoli asiassa: Poikaystävän tarvitsee olla ammatissaan hyvä, jotta hän voi saada muodollisesti pätevän julkkistyttöystävän. Pätevä plastiikkakirurgi taas hoitaa muodollista korvausta vastaan pahimmastakin rumpista pätevän tyttöystävän.

Epäpätevä plastiikkakirurgi saa aikaan vain turhia julkkiksia. Vitunperän yliopiston haistapapaska-osasto tekee juuri tutkimusta, kumpi on ensin: Tutkimukselle on myönnetty elinikäinen rahoitus EU-rahaston haukionkala?

Yhteistä kuitenkin kaikille yllä mainituille ammateille on määrätietoinen julkisuushakuisuus a keinolla b millä tahansa. Työtä vieroksuvan ammattinsa voi myös hakea ohi median, eikä turha julkisuus yleensä edes auta ammatissa pärjäämistä, tosin pätevöityminen ammatissa pian herättää pirullisen paparazzin kiinnostuksen ja jos ei paparazzi, niin vittumaisen pikkumainen viranomainen kiinnostuu viimeistään.

Nyt tarkennetaan taas hieman: Vaikka atarit saattavatkin olla atari -pelien ja konsoleiden asiantuntijoita, jopa käyttää varsinaisen atari-uransa ulkopuolisen ajan näiden atari -pelien parissa, uravalintana atari tarkoittaa Ammatti- ja TApaRIkollisuutta. Atari-uraa ei yleensä suunnitella etukäteen, eikä pitkäkestoiset suunnitelmat  tai kauaskantoisten seurausten huomioon ottaminen olekaan atareiden ensisijainen vahvuus. Atarit lähinnä tarttuvat ensimmäiseen tilaisuuteen, josta ajautuvat luonnollisen jatkumon myötä täysipäiväisiksi atareiksi.

Atari tai wannabe-atari on yleensä pelkkä puuhastelija, eikä oikein kostu itsekään mitään puuhastelustaan. Atareiden työsuhde-edut ovat kuitenkin hyvät, heillä on täysin oma järjestelmänsä, joka tarjoaa veronmaksajien kustantamana erityisen hyvin urallaan pätevöityneille omia pikku puuhakerhojaan, joissa voi syventää osaamistaan merkittävästi omalla alallaan. Ikävä lieveilmiö on hakuprosessi näille kerho- ja leirituokioille, joissa ymmärtämättömät oikeuslaitoksen työntekijät pyrkivät eväämään pääsyn näihin täysihoitoloihin antamalla pääsylipun vain ehdollisena.

Haun tälle ammatilliselle kurssille voi joutua toistamaan jopa kymmeniä kertoja! Jos rima on liian alhaalla, ei pääse kustannetulle atari-leirille, jos taas rima on liian korkealla, päätyy politiikkaan. Vähänks mua rassaa, et joka paikas dissataan ku mä olen äippä. Ja varsinki niitä dissataan, jotka on teiniäippiä. Minkä sille voi jos tulee vahingossa raskaaks???? Mäki oon tullu kolme kertaa. Sitä paitsi mun eka raskaus oli ihan pelkkä iloinen yllätys, ku mulle oli kuitenkin aina sanottu että käytä kumia.

Mut emmä pystyny käyttää sitä koko aikaa ku siin tuli sekstatessa aina hirvee hiki ja mä lihoin siitä asusta ulos. Sit noi kaks seuraavaa oli ihan lääketehtaan vika, koska ne e-pillerit petti! Mä luin ohjeet tarkkaan ja niis sanottiin että käytetään sisäisesti, mut missään ei sanottu, että se nappi pitäis syödä! Mä en oo enää teiniäippä, mun mutsi ei saa enää lapsilisääkään, se loppu ku mä sain mun toisen lapsen.

No joka tapauksessa mul on kolme ihanaa lasta, kaks prinsessaa ja yks prinssi, vaikken mä ookkaan sukua kellekään englantilaiselle Victorialle enkä sen miehelle joka pelaa jalkapalloo. Ne on kuitenkin ihanii, julkkiksii ja rikkaita. Mä oon miettinyt, mitä must tulee isona, mut en mä viitti töihin mennä, ku mä kuulin et naisille maksetaan vaan 80 senttii eurosta.

Mun kundikaverit on kyl luvannu  mulle sen kakskyt senttii, mut ne on kaikki ollu tosi huonoi matikassa, ku mä en oo kyl nähny viel yhtään kakskytä senttistä. Mut mä kyl kerroin sille, et mun opiskelut jäi kesken, ku mä tulin raskaaks ja sen takii mä opin vast tekee käsihoitoi. Nyt mä en tietty voi mennä duuniin, koska mä olen äitiyslomalla, mut onneks mä saan kodin hoidon tukee. Paitsi se on vähä tyhmää, ku pitää olla lapsii ennenku saa kodin hoidon tukee, koska mä olen hoidellut kotia ja hoidellu himassa vaik mitä, mut sen jälkee faija heitti mut ulos.

Onneks mun nyxä on ahkera liike mies ja se antaa mulle rahaa joskus. Se myy nettihuutokaupas tietokoneita ja puhelimii, kai sil on niinku oma firma. Mut ei me niinku asuta yhes, ku sit mä en saa asumistukee enkä yksin huoltaja lisiä, vaik noi kaikki muut lapset ei ookkaan tän nyxän, et tässäki niinku ihmisii huijataan. Mut ei tääl ensi kodis kyl saa asuukkaan ku minä ja lapset vaa, mut me saadaan kyl sosiaali  huollolta oma kämppä.

Mä toivon et siin on sit palvelut ja luonto lähellä ja oma sauna. Me saatiin aikasemmasta kämpästä häätö, koska naapurit ei ollu ollenkaan musikaalisia ja ne sano että ne ei jaksa kuunnella ku kundikaveri treenaa skittaa ja lapset huutaa ja rikkoo paikkoja.

Ja ne lapsivihaajat oli sanonu sossuun, että mä olen huono äippä ja mun lapset on ihan perseestä. Mut mä kyl korjasin asian oikeen laidan ja kävin pudottaa kaikille naapureille nimettömän kirjeen, ettei me olla mitään homoja eikä meillä kyllä harrasteta mitään peppu seksiä.

Nyt kaikki naapurit on tosi ilosia ja nauraa mut nähdessään, mut se on nyt myöhästä, me muutetaan täält veks! Kun asioista puhutaan suoraan, niiden oikeilla nimillä ja rehellisesti, aiheuttaa se toisissa vaikeaa ja kiusaantunutta oloa. Monilla tuntuu olevan käsitys, että varsinkin negatiivisten ominaisuuksien julkituominen on epäsopivaa käytöstä, huonotapaista. Toisille taas on tyypillistä kiusaantua positiivisesta kommentoinnista, sitä pidetään nuoleskeluna tai merkkinä siitä, että sama asia on ollut aikaisemmin huonosti.

Jos mielipiteensä ilmaisee, eikä sanamuodot tai itse mielipide ole mieluinen, sitä pidetään ilkeytenä ja sitä taas usein pidetään merkkinä huonosta itsetunnosta. Eivät asiat nyt ihan näin mustavalkoisia yleensä ole. Ilkeyttä voi olla, mutta ei sen takana aina ole huonoa itsetuntoa, erityistä pahuutta tai edes varsinaista tarkoitusta ilkeillä. Joskus totuus vain satuttaa. Mielenkiintoista onkin, että mielipiteen esittäjää pidetään huonon itsetunnon omaavana, eikä suinkaan niitä, jotka mielipidettä tai sen ilmaisutapaa paheksuvat.

Hyvänä esimerkkinä voi olla keskustelu hajuista tai tuoksuista, miten ne nyt kunkin nenään käyvät… Hiottu haju. Jos samaista keskustelua käytäisiin virtuaalimaailman ulkopuolella, vaikka 5-päisessä ryhmässä, niin ainakin 3 ihmistä ryhmästä nuuhkaisisi vaivihkaa itseään ja miettisi, käykö hänen arominsa muiden nenään miellyttävänä vai epämiellyttävänä. Vähintään yksi ilmoittaisi, ettei ihmisiä pidä nuuskia ja pahat hajut tai voimakkaat tuoksut pitää jättää huomiotta, koska kaikkien kukkien on annettava kukkia tai siis haista.

Toivottavasti edes yksi ryhmästä, keskustelun aukaisijaa lukuun ottamatta olisi niin hyvällä itsetunnolla varustettu, että ilmoittaisi löytäneensä juuri loistavan tuoksun jota käyttää ja pyytäisi muilta mielipidettä siitä, ilmaisten samalla hyväksyvänsä sen tosiseikan, että ihmiskeho itsessään saattaa tuottaa tietyissä tilanteissa tuoksuja, jotka eivät ole kovin toivottuja.

Loput keskustelijoista, varsinkin ne itseään nuuhkineet, olisivat vain hiljaa ja pälyilisivät katonrajaa ja toivoisivat puheenaiheeksi nousevan mitä tahansa muuta…. Useimmille tuntuu mielipiteen taustaksi riittävän pelkkä tunne, ilman muuta perustelua. Mielipide voi silti olla ristiriidassa tunteen kanssa, mutta monet pelkkään tunteeseen perustuvat mielipiteet ovat valitettavasti ristiriidassa myös faktojen kanssa.

Tässä tekstissä on kirjoittaja kiteyttänyt asian aivan loistavasti: Minusta erityisen hyvä on kuvaus maalaisjärjestä:. Mitä tämä paljon puhuttu maalaisjärki oikeastaan on? Pähkinänkuoressa kyse on kyvystä pysähtyä arvioimaan käsillä olevaa tilannetta ja muodostaa siitä sekä oman toiminnan seurauksista jonkinlainen fiksu johtopäätös käytettävissä olevien tietojen avulla. Tämä toimii vastakohtana sille, että mennään ja tohotetaan ajattelematta tippaakaan tekemisien seurauksia sekä lauotaan kommentteja ilman vähäisintäkään ajatustoimintaa.

Näitä tunnepohjaisia laukojia kyllä riittää, mutta on olemassa myös ihmisiä, jotka tietävät laukomansa asian vääräksi, tunne vain pakottaa väittämään sitä oikeaksi. Kaikki valheet eivät suinkaan aina paljastu ja mitä pidemmälle valhe saa jatkua kenenkään siihen puuttumatta, sen vahvemman jalansijan se yleensä saa ja ennen pitkää valehtelija itsekin uskoo potaskansa. Valehtelijaa ei kuitenkaan kaikkien kukkien kukkimisen nimissä saisi mennä sanomaan valehtelijaksi, se on epäkohteliasta ja ilkeää.

Vielä ilkeämpää on osoittaa faktisesti, että valehtelijan esittämä väittämä on valheellinen ja antaa se tiedoksi kaikille muillekin. Valehtelussahan saattaa olla takana vaikka mitä henkilökohtaista tragediaa ja tämän seikka pitää ymmärtää ja katsoa se valheelle lieventäväksi asianhaaraksi. Ei saa tuomita, ettei tulisi tuomituksi…. Useimmilla ei ole vaikeuksia erottaa oikeaa ja väärää toisistaan, eikä myöskään sitä, että oikean ja väärän eivät ole ainoita vaihtoehtoja, vaan väliin mahtuu monenlaista.

Jokainen hakee oman koodistonsa oikealle ja väärälle niistä lähteistä, minkä katsoo itselleen parhaimmaksi. Silti edes valitun polun kulkeminen oikea-väärä-akselistolla ei ole aina helppoa, lipsahduksia sattuu itse kullekin. Tunne ei ole koskaan väärä, mutta pelkän tunteen varassa tehdyt teot voivat olla. Tunteen syntymiseen johtaneet asiat voivat myös olla, tavalla tai toisella, vääriä: Väärinymmärryksiä, väärin luultuja tai kuultuja… Valheen takana voi olla myös vaikka täyttymättömiä toiveita, riittämättömyyden tunnetta.

Väärin valittu uskomus voi tuottaa vääriä tunteita, jotka johtavat vääränlaisiin tekoihin. Valehtelua yleensä pidetään vääränä. Sekaan vaan, vaikka valehtelemaan…. Ei ole ihme, että julkista rintarauhasten paljastamista imeväisen ruokintaa varten pidetään täysin sopivana paikasta ja ajasta riippumatta, kun alapään esittely kivesten kokoisten suonikohjujen ja peräpukamien kera pidetään täysin luonnollisena vanhemmille suunnattujen lehdyköiden keskustelupalstoilla….

Syntyvyys on yleensä kukkeimmillaan kevättalvella, jolloin kesän festareista on ehtinyt vierähtää se ihmissiemenen istutuksesta säädetyt 9 kuukautta. Monen nuoren festarikokemuksen kruunaakin muistelo hikisestä amis-Taunus takapenkkisessiosta, juuri silloin kun stagella esiintyi joku pandakarhuksi maskeerattu nuorisoidoli.

Kuka siinä mitään ehkäisyä ehtii tiedustella, vieraalta ihmiseltä…. Sukunimi partnerilta yleensä jää hieman hämärän peittoon vaikka ehkä genitaalialueet osataankin kuvailla pissisgallerian päiväkirjaan hyvinkin yksityiskohtaisesti. Kannattanee tutustua ennen itsensä täydellistä munaamista vertaistukeen, jota saa täältä: IRC-Galleria for dummies Vaikka tulevan isukin genitaalit olis tutkittu tarkoin, on oman kehon ja kehityksen tuntemus tulevalla teiniäipällä yleensä kovin hakusessa.

Haloo, sitähän ei kukaan huomaa, kun pönttö pyöristyy ja jonkin ajan päästä hieman kovempi ja iso kakka parkuu ensimmäisen ateriansa perään. Ja kun pää on saatu auki lisääntymiselle, mitäs sitä tuottoisaa hommaa kesken jättämään, on lisäksi kätevää, kun oma ja jälkikasvun lapsilisä maksetaan samana päivänä. Siispä sikiäminen ja tekeleittensä hoitaminen on katsottava työksi ja siitä on maksettava palkkaa!

Äitiyden puolustaminen on raivokasta ja pelkän alapään toimimisen kuvitellaan erheellisesti  tuovan jotain lisäkapasiteettia myös yläpäähän. Sen on saanut tuta kirjoittaja, joka on rohjennut kritisoida ikäluokkansa äippiä: Sä et ole äiti, et siis voi kritisoida teiniäitejä. Ei kritisoidakseen muita tarvitse itse olla täydellinen. Samainen, varsin fiksu ja ilmeisen nuori kirjoittaja, on käsitellyt blogissaan aborttia, josta äipät, äityliinit ja ties mitkä härökkianonillit ovat katsoneet asiakseen tuottaa syvimpiä aatoksiaan jopa tappouhkausten muodossa.

Heistä tulee aikanaan, luultavasti melko varhaisessa iässä, isovanhempia. Tämän postauksen taustalla on kaksi herätettä: Keskustelupalstat yleensä ja römpsäraadit kuvien kera pienten lasten vanhempien lehdyköiden keskustelupalstoilla. Vittuallergia näyttää olevan varsin yleinen, tässä monimuotoisesti allergisoituneiden maassa. Harva asia on niin vähän- ja väärinymmärretty kuin vittu.

Kiihkeimmät vittuallergiset kompastuvat ensimmäiseen keskustelun sekaan ilmaantuvaan vittuun niin pahasti, että jatkokeskustelu yleensä kääntyy täysin väärille urille alkuperäisestä aiheesta, pelkäksi vitun ympärillä pyörimiseen. Ymmärtämättömät pitävät sanaa vittu kiroiluna, mitä se tietenkin voi joissain tapauksissa ollakin, mutta vitun ilmaantuminen keskusteluun on aina laitettava oikeaan asiayhteyteen. Asiasta on tehty tutkimustakin: Aggressiivi ei tee kuitenkaan oikeutta vitun monimuotoisuudelle.

Pahiten vitulle allergisoituneet ottavat vitun hyvin henkilökohtaisesti ja kokevat sen olevan hyökkäävä tapa keskustella, mikäli vittua käyttää sanana muiden joukossa. Tätä teoriaa tukee myös sijamuoto aggressiivi. Vittu on kuitenkin varsin vähäinen arvolataukseltaan ja aina riippuvainen yhteydestä jossa sitä käytetään.

Vittu voi myös päättää keskustelun kuten piste kirjoituksen. Vittuallergiset ovat kyvyttömiä seulomaan vitun tarkoitusta tekstistä ja erehtyvät vitun olevan joku erityinen osoitus käyttäjänsä henkisestä kypsyydestä. Monille on vitun tarkoitus ja syvin olemus epäselvä, vaan eipä se estä peräkamarin kasvatteja osallistumaan vittu-keskusteluun, koska onhan jokaiselle saamattomalle runkkarille annettava tilaisuus osoittaa tietämyksensä: Tarina ei kuitenkaan kerro, millä tavoin aiheeseen perehtynyt asiantuntija on tiedon hevoselta hankkinut, millä nimellä meetwurstin raaka-aine haluaa genitaalialuettaan nimitettävän.

Viiden lapsen äidillä taas on varmasti kädet täynnä muutakin puuhaa, kuin mietiskellä, millä nimellä sitä jalkovälissä olevaa tuotantolaitostaan nyt kutsuisi…. Vitun pitäisi saada se arvostus, joka sille monikäyttöisenä sanana kuuluu, sillähän voi korvata kokonaisia virkkeitä!

En tiedä yhtään toista viisikirjaimista sanaa, jolla voi kuitata niin paljon kokonaisia asioita, kuin vitulla, varsinkin jos se yhdistetään johonkin muuhun sanaan. Olisin halunnut olla joutumatta tähän tilanteeseen, pahin pelkoni on toteutunut, joudun luultavasti korjaamaan jonkun tunarin jälkiä jne. Tämä toteamus ei ole ns. Kyseessä on siis puhdas toteamus, jolla helposti katetaan mm. Liian kauan asiat olivatkin retuperällä. Vain parilla yksinkertaisella esimerkillä valottuu jo hieman, kuinka vittu voi olla tarpeellinen jopa asiallisissa yhteyksissä.

Vittuallergiset  pyrkivät tämän kiistämään ja väittävät, että asian voi hoitaa muillakin tavoilla ja sanoilla, mutta koskaan tarjolle ei ole tullut yhtä kattavaa ja monikäyttöistä sanaa kuin vittu. Jonkun aikakausilehden keskustelupalstalla vittu konkretisoitui kuviksi. Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankeustuomion! Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo aikuinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa.

Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiaita poikia riisuutumaan alasti ja masturboimaan. Tuo kehotuksesi vuotiaille pojille riisuutua alasti ja alkaa masturboida oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion! Kun sitten paljastin tälle syyttäjälle, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, syyttäjä nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät.

Elokuvassa noin 9-vuotias pikkupoika esiintyy pitkät jaksot täysin alasti. Elokuva kertoo yhdeksänvuotiaista kaksosista. Toidstusaineistojen määrä nousee näin ollen useihin satoihin, enkä viitsi enää edes laskea niiden yhteislukumäärää. Alla olen kopioinut kaikkien elokuvien nimet, jotka tulivat näyttöruudulle tietyillä Keywordeillä. Hakusanat tarkoittavat, että elokuvat sisältävät hakusanojen tarkoittamia asioita.

Sex with minor seksi alaikäisen kanssa , Child nudity lapsen alastomuus , Pedophile pedofiili , Pedophilia pedofilia , Child molestation lapsen hyväksikäyttö , Child abuse lapsen pahoinpitely , Child molester lapsen hyväksikäyttäjä , Child pornography lapsipornografia , Child prostitute lapsiprostituoitu , Child prostitution lapsiprostituutio , Incest insesti ja Child rape lapsen raiskaus.

Once Upon a Time in America En malas compañías The Prime of Miss Jean Brodie Life as a House Préparez vos mouchoirs Fast Times at Ridgemont High The Shipping News Summer of '42 Amor estranho Amor Natural Born Killers Wish You Were Here The Opposite of Sex Tomato Kecchappu Kôtei Galettes de Pont-Aven, Les Too Young to Die?

In Praise of Older Women Sweet Sweetback's Baad Asssss Song The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl TV. Natalie - Endstation Babystrich TV. La vita interiore Eva - den utstötta Polizeiruf - Schwere Jahre - 1. Eva Fonda, 16 Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchyon Paskutine atostogu diena Sjunde inseglet, Det The Boys of St. Du er ikke alene Nirgendwo in Afrika Hong ying tao Pro Krasnuyu Shapochku TV. Tatort - Todesangst TV. A Beautiful Mind S tebou me baví svet The Last Emperor Mitt liv som hund Souffle au coeur, Le Musíme si pomáhat Voor een verloren soldaat A Woman Under the Influence Voleur d'enfants, Le Gritta vom Rattenschloß Ali Zaoua, prince de la rue Gloire de mon père, La Abel, twój brat Death in the Seine TV.

Escape from Sobibor TV. Engelchen flieg TV. The Man in the Moon Legende von Paul und Paula, Die Otac na sluzbenom putu Tras el cristal The Tragedy of Macbeth Before Night Falls The Island on Bird Street Petit garçon, Le Crónica de un niño solo The Year of Living Dangerously Lust och fägring stor Bájecná léta pod psa Edges of the Lord War of the Buttons Lord of the Flies Ciske de Rat Voyage en douce, Le E no naka no boku no mura Fiore delle mille e una notte, Il Ben Loke'ah Bat The Song Remains the Same Discesa di Aclà a Floristella, La Alla vi barn i Bullerbyn Akademiya pana Kleksa Richter und das Mädchen, Der The House of the Spirits I Am Dina Cuore di mamma Spielen wir Liebe Une été à Saint-Tropez V.

Du är inte klok Madicken Bel été , Le Art for Teachers of Children The Coca-Cola Kid Dramma borghese, Un J'irai comme un cheval fou Sanning eller konsekvens Hei tai yang Laura, les ombres de l'été Memoirs of a Survivor Skaldede spøgelse, Det The Possession of Joel Delaney Montagna del dio cannibale, La Mario und der Zauberer The Blue Lagoon Charlie and the Talking Buzzard Dva lidi v zoo Geschichte des erotischen Films, Die TV.

Begynnelsen på en historie Death Scenes V. Was Eltern nicht mal ahnen Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Mariposas disecadas, Las Freiheit für die Liebe Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali Tatort - In flagranti TV. Deux imbéciles heureux Zünd an, es kommt die Feuerwehr For Health and Happiness Prime Suspect 3 TV.

Germania anno zero Capturing the Friedmans The Big Lebowski The Butterfly Effect Bastard Out of Carolina Niña santa, La Fallen Angel TV. The Devil's Playground Men Who Love Boys Without a Trace Bump in the Night TV. Kiss or Kill Scary Movie 3 Mind Prey TV. Eban and Charley Was Schulmädchen verschweigen The Dangerous Stranger Avocat du diable, L' TV. Staying Safe V. Pædofile danskere, De TV.

Boda del señor cura, La The Child Molester The Weather Man Twist of Faith Kikujirô no natsu Leben lang kurze Hosen tragen, Ein Wild at Heart Woman Thou Art Loosed The Jaundiced Eye Kids Don't Tell TV. Absence of the Good TV. Stop at Nothing TV. Voices from Within TV. The Night Caller Freddy Got Fingered Blade Runner VG. Fainaru fantajî R VG. The Last Taboo Don't Touch TV. Tournament of Dreams Loving You TV.

Born into This Goodnight Mister Tom TV. The Lost Child TV. Falling Away From Me V. Two Story House No Cure for Cancer TV. Stand by Me The Land Beyond the Sunset Good Will Hunting Dom za vesanje No Child of Mine TV. This Gun for Hire Hell Town TV. The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV.

Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV.

Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV. Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV.

A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV. Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV.

A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V. Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man?

While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV. The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V. The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV.

Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV. Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV. Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V. Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV.

Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV.

Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V. Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV.

The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV.

Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV. Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V.

Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV. Close My Eyes Tenshi kinryoku V. The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue Amiche del cuore, Le Desire Under the Elms Little Boy Blue Ball in the House Aka Albert Walker TV.

The Hills Have Eyes Six Ways to Sunday The Weight of Water Monaca del peccato, La Crime and Punishment in Suburbia Aunque estés lejos Incest and Family Sexual Abuse The Hotel New Hampshire Tromeo and Juliet Top of the Food Chain Liens de sang, Les Demons of the Mind Kuß meiner Schwester, Der TV. Closer Than the Boy Next Door A Thousand Acres Così come sei Ascolta la canzone del vento An Awfully Big Adventure Twee vorstinnen en een vorst Keep My Grave Open Mie men can an zhi nie sha Lone Star State of Mind Sueño del mono loco, El Fool for Love Killing Me Softly Not Another Teen Movie Addio, fratello crudele Flesh for Frankenstein Pedhia tou dhiavolou, Ta The Cold Room TV.

Morsures de l'aube, Les Contra el viento Koritsi ke to alogo, To The Undertow V. Home Song TV. The Nine Lives of Fritz the Cat Say It Isn't So Shisenjiyou no Aria This World, Then the Fireworks Schamlosen, Die TV. Confessions of a Trickbaby Ruf der blonden Göttin, Der The Savage Is Loose Chain of Desire My Lover My Son The Last Year The Curse of Michael Myers Chou jue deng chang V. Cruel Intentions 2 V. Harry and Max A Mind's I Schizophreniac 2 V.

Nelle pieghe della carne Teil - Was Eltern wirklich wissen sollten Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt Bikini Party Massacre Si le vent te fait peur A Rosa do Adro The Sins of Rachel Sur de una pasion, El It Only Happens Next Door Farlige forklaringer TV. Tigre de Yautepec, El Between the Boys Droga w swietle ksiezyca TV.

Miss Jessica Is Pregnant Coeur à l'envers, Le Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Sin in '69 Staff som fortjent TV. Halik sa paa, halik sa kamay Lys cassé, Le Abby, My Love TV.

The Fruit of Evil Walküre, Die TV. Lieve vader en moder Brother and Sister Love of the Damned Helsingin Sanomat julkaisi uutisen Toisaalta äitiyden myötä hän on herkistynyt lasten asialle, pahat teot lapsia kohtaan tuovat kyyneleet silmiin.

Samaan aikaan kun Suomen TV 2: Tämä on jo kyllä skandaalien huippua, Maria Kaisa Aula, etkä ole puuttunut asiaan, kuten et ole Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajankaan ominaisuudessasi millään tavoin puuttunut suurten mediajättien levittämään lapsipornoon, josta on tässä kirjassani roppakaupalla todisteita.

Julkaisen seuraavaksi otteita artikkelista: Vain pieni osa lapsista puhuu peloistaan vanhemmilleen. Martsolan mukaan median järkyttävyys ja merkitys lasten elämässä voivat jäädä täysin huomiotta, vaikka monet lapset kärsivät traumaoireista mediamateriaalin vuoksi. Lapsi voi tuijottaa ovea ja pelätä elokuvahahmon tulevan kotiin. Itsesyytökset ja yksinäisyyden tunne tekevät puhumisen vaikeaksi.

Aikuisenkin on vaikeaa purkaa kuvallisia traumoja. Manaaja-elokuvassa vuotias pikkutyttö masturboi krusifiksilla, kristinuskon pyhimmällä symbolilla.

Lapsella ei silti ole keinoja suhteuttaa näkemäänsä. Osalla vanhemmista on lisäksi käsitys, että lasta pitäisi jo pienenä jotenkin karaista: Kolmannes lapsista on kuitenkin jopa ikätasoaan herkempiä jo biologisista syistä.

Nähty voi aiheuttaa tunnemyrskyn, jonka käsittelemisessä tarvitaan apua ja keskustelua. Jos apua ei saa, lapsen psyyke turvautuu vetäytymiseen ja kieltämiseen. Hahmottomat kokemukset aiheuttavat levottomuutta, kiihtymystä, ahdistusta ja avuttomuutta, mikä taas syö itsetuntoa.

Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, televisiokanavien esittämät lapsipornoelokuvat ovat erittäin kriittisessä ja herkässä kehitysvaiheessa olevien teini-ikäisten ja lapsikatsojien vakavaa seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja häirintää. Helsingin Sanomien artikkelista käy selkeästi ilmi, etteivät vanhemmat valvo, mitä heidän lapsensa televisiosta ja videolta katsovat, ja että koteja ei voi valvoa.

Tämän vuoksi sinun olisi virkasi puolesta haastettava lapsipornoelokuvien valmistajat ja niitä levittävien televisiokanavien omistajat, johtajat ja toimittajat oikeuteen ja vaadittava heille vankeusrangaistusta. Ellet toimi näin, minkälainen lapsiasiavaltuutettu oikein olet? Kerroit Hesarin haastattelussasi, että pahat teot lapsia kohtaan tuovat sinulle kyynelet silmiin ja että aiot olla työssäsi vaikuttaja ja lasten äänen megafoni.

Ellet haasta elokuvastudioita ja suuria mediajättejä oikeuteen lapsipornosta, paljastat itsestäsi kaikelle kansalle sen, että valehtelit Hesarin haastattelussasi ja oletkin todellisuudessa lapsipornon kannattaja ja suojelija. Hoidapa virkavelvollisuutesi, Maria Kaisa Aula — miksi ihmeessä muutoin koko lapsiasiavaltuutetun virkaa olisi perustettu, ellet toimi virkasi edellyttämällä tavalla? Helsingin Sanomien toimittajat tekivät keväällä alaikäisille seksiostotarjouksia Internetin chateissä tutkivan journalismin varjolla!

Toimittajat eivät nähtävästi tiedä, että seksin ostotarjous alaikäiselle eli seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta on rikos. Hesarin toimittajat houkuttelivat lapsia Internetissä seksipalvelujen myymiseen ja loivat tällä tavoin lapsille tosiasiallisia houkuttelevia seksifantasioita pedofiliaseksistä.

No minä esimerkiksi teen homoliittojen kiinnostavuuden tutkimusta alaikäisille pojille linja-autoissa esittelemällä heille tätä kirjaani perusteellisesti, eikä sellainen edes ole seksiehdotuksen tekemistä. Hesari ei maininnut sanallakaan siitä, että se olisi tehnyt seksuaalipalvelusten ostotarjouksia nuorille yhteistyössä poliisin kanssa. Hesari oli siis tehnyt koko projektin omin päin. Hesarin toimittajat ovat seksiehdotteluillaan saaneet satojen alaikäisten poikien pippelit erektoitumaan, eli tehneet alaikäiselle pojalle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla ja täten syyllistyneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kertomalla lapselle seksuaalisesti latautuneita tapahtumia.

Tässä taas näemme että suuri mediajätti voi jopa tehdä rikoksia viranomaisten puuttumatta asiaan millään tavoin. Vaikka lähettäisin Hesarin toiminnasta satoja rikosilmoituksia eri puolilla Suomea sijaitseville poliisiasemille, kukaan poliisi ei korvaansa lotkauttaisi aloittaakseen rikostutkimukset Hesarin toimittajista.

Mutta minun kirjani kimpussa poliisit ovat heti. Hesarin toimittajat voisivat vaikka ryöstää pankkeja, ja se sallittaisiin heille, jos toimittajat perustelevat ryöstönsä sillä, että he tekevät toiminnastaan uutisartikkeleita tutkivan journalismin näkökulmasta. Tiedättekö, lukijani, että minä istuin vankilassa syytettynä seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta?

Mutta koska Hesarin toimittaja kertoi artikkelissaan Hesarissa Kohta kai pankkejakin saadaan ryöstää ilman poliisien puuttumista asiaan, jos konnaa ryöstötilanteessa ahdistaa ja oksettaa! Hesarin toimittajien seksipalvelujen ostoyritystä nuorelta Internetissä ei voida perustella sillä, että he esim. Kaikki maksullisesta seksistä kiinnostuneet kertoivat toimittajien nimimerkeille harkitsevansa asiaa ensi kertaa, eli kaikki toimittajien uhrit olivat alaikäisiä — toimittajathan liikkuivat juuri LAPSILLE tarkoitetuissa chat-huoneissa viikon ajan.

Hankkikaa nuo Hesarin numerot käsiinne ja lukekaa itse. Niitä saa kuka tahansa luettavakseen ja kopioitavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Miksei Hesari olisi tehnyt tutkimustaan julkaisematta sitä koko Suomen kansan tirkisteltäväksi ja olisi vain hiljaisesti vienyt loppuraporttiaan suoraan poliisille?

No, koska perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, niin minäkin julkaisen omat tutkimukseni suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta koko Suomen kansalle enkä vain hiljaisesti vie tätä loppuraporttiani poliisille.

Muistakaa, lukijani, myös Hesarin toimittajat ovat vain kansalaisia lain edessä, yhdenvertaisia minun kanssani. Tavallisia kansalaisia ovat myös suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat, yhdenvertaisia minun kanssani lain edessä.

Helsingin Sanomat julkaisi Se on perustettu vuonna , ja tuorein levikkiluku vuodelta on runsaat 53 Lukijamääräksi lasketaan Nykytytöt lukevat lehdistään, miten voi saavuttaa parhaan orgasmin ja saavat suorasukaisia ohjeita esimerkiksi suuseksistä. Tuossa samassa Hesarin jutussa tutkija Marjo Laukkanen kertoo, että Regina-lehti otti ensimmäisenä seksin näkyväksi valtikseen. Muutos oli iso, sillä perinteisesti tyttöjä ja nuoria naisia on suojeltu seksiltä.

Minusta on kuitenkin tärkeää, että tyttöjen ja nuorten naisten lehdissä puhutaan myös suoraan seksistä ja seksuaalisuudesta, koska sitä tulee kaiken aikaa joka puolelta. Siellä puhutaan suihinotosta, seksiasennoista, eka kerrasta ja masturboinnista, Laukkanen sanoo. Keskustelijat ovat pääasiassa teini-ikäisiä tyttöjä ja rohkeampia kuin Laukkanen itse yläasteikäisenä —vuotiaana. Asiasta ei ole epäselvyyttä sen jälkeen, kun on kurkistanut Sillä silmällä —sarjasta TV: Huutomerkkien, hymiöiden ja ylistyksen määrä on valtava — yhteensopivuustestejäkin tehdään.

Ote nettisivujen alaikäisten kommenteista: Sen namun kun sais. Hän eli kammottavan lapsuuden narkkariäitinsä kanssa. Molemmat hankkivat tuloja prostituutiolla. Samalla NYT-liitteen sivulla oli elokuvasta värivalokuvatallenne, jossa poseerasi kolme esimurrosikäistä poikaa kohti kameraa yläruumiit täysin alastomina! NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä!

En ole itse elokuvaa nähnyt vielä, mutta yksistään tällainen skandaali yhdistettynä saman NYT-liitteen numeron sivun 23 juttuun otsikolla "Hevosista homoihin", jossa tyrkytettiin vuotiaille tytöille suunnatun Demi-lehden nettisivujen homokeskusteluja, on lapsipornoskandaali, ja täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisen tunnusmerkit siten, että aiheuttaa pahennusta.

Myös alaikäiset lapset lukevat Hesaria sen tilaajaperheissä! Mutta Hesari on suuri mediajätti, joka voi näköjään julkaista mitä huvittaa viranomaisten puuttumatta asiaan. Kukaan ei kieltäytynyt tehtävästä tai äitynyt vitsailemaan.

Varsinkin tytöt olivat selvästi pohtineet aihepiiriä. Hesari julkaisi otteita peruskoulun viidesluokkalaisten vastauksista tummanpunaisella alaotsikolla: Ymmärrystä saa muun muassa pappi, joka on pedofiili. Lisäksi pojalla on Hesarin kuvassa jaloissaan shortsit ja lyhythihainen paita, jossa on löysä, paljastavan iso kaula-aukko!

Hesarin kuvateksti oli kokonaisuudessaan tällainen: Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti: Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua!

Helsingin Sanomissa oli Juttuun on painettu kirjan kansikuva, ja sitten esitellään sen alla kirjan nimi, joka on: Nuorten oma seksikirja", WSOY, sivua. Hesarin artikkeli alkaa näin:

..

: Pimpin haju homoseksuaaliseen vittua tarjolla

Seksitreffi aikuisviihde gay elokuvat Seksiseuraa tallinnasta seksi nukke gay
Sexwork turku alapään sheivaus homo Muuten ei tarvitse mitään siteitä käyttää, kun ei ole mitään virtsanpidätys vaivoja, ja kun päivittäin vaihtaa alkkarit, niin ei ne ehdi likastumaan yhtään, vaikkei mitään pikkuhousunsuojia käyttäisikään. Ei pituus eikä ulkonäkö. Joten tuo kuollut kolmiopää tarkoittaa ehkä juuri heitä eikä oikeastaan ketään muuta. Peseminen ei juurikaan auta, pahentaa vaan jos rupee emätintä sisältä peseen, pahin virhe on käyttää jotain sopimatonta pesuainetta! Tulkintani näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Mutta se todellisuus ei katoakkaan lääkkeiden avulla, vaikka he niin pystyvät elämään pitkäänkin tiedostamatta kipuaan ja näin ajatella normaaliksi.
Pimpin haju homoseksuaaliseen vittua tarjolla Kerrassaan mainioita tapauksia monet. Ettekö tajua, että ihmisen seksuaalisuuden typistäminen, tukahduttaminen ja riisto johtaa yhä enemmän murhiin ja väkivaltaan? Tätä toisen nimissä aivopierujensa levittämistä on yksittäistapauksia myös NastyFoorumilla. Olisi kiva tietää mitä tällaisten naisten mielessä oikein liikkuu, jos nyt edes olet nainen. Osoitapa nyt naisena kiinnostustasi seksiin tai miehiin yleensä, niin olet huo-ra. Homopedofiileille soveliaita kohtia löytyy Shere Hiten kirjan sivuilta jaikään kuin vinkkinä, kuinka välttää jatkossa oikeaa homopedofiliaa ja kaikkea muutakin kahden ihmisen välistä oikeaa seksiä: Naisen ei kuulukaan haluta seksiä, vaan suostua siihen syvästä rakkaudesta miestä kohtaan.
SUOMI24 CHAT 22 TAMPERE THAIHIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN 290

Seksi homoseksuaaliseen meis ilmaiset seksi video

Sitä he eivät tienneet, ja uskoivat Kirkon päättävän siitä korruptoituneesti kuka tulevaisuudessa Taivaaseen tulee pääsemään. Helsingin Sanomat julkaisi 3. Pimpin haju homoseksuaaliseen vittua tarjolla olisi kaiken järjen mukaan luontevinta, mutta heteromiehiä vain yleensä ottaen kuvottaa ajatus seksistä toisen miehen kanssa. Ei ole kummallekaan mukavaa, jos toisella on selvästi kovemmat halut ja tarve paljon useammin. Paholaisen edessä on selkeästi hahmo, joka lukee kirjaa, jossa on tähtiä eli siis genesistä tai symbolisesti tutkii kirjanoppineena tähtien luomista. Sitä ei survota hihaan, taskuun tai saatanan ruman kassin pohjalle pyörimään, varsinkaan sen jälkeen, kun sillä on kuivailtu hiet otsalta, pyyhitty suupielet ja niistetty nenä. Milloin mä pääsen sun viekkuun taas nukkumaan. On ihan ensiarvoisen tärkeää tajuta, että niitten kanssa ei pidä edes alkaa olemaan tai jauhamaan, mistä tulee tuollainen olo. Kaikilla tuntuu olevan oma näkemys mihin he sellaisia robotteja käyttäisi ja sen näemme sitten mihin niitä käytetään ja mihin ei, ja kuka niitä ohjelmoi ja kuka ei, rakentaa ja kehittelee. Siitä on vaikea mennä pinnallisemmaksi. Miehet on vaan ilmeisesti tottuneet omiin hajuihinsa ,että eivät kiinnitä niihin itse mitään huomiota ,eivätkä tajua sitäettä naisilla on tutkitustikkin parempi ja tarkempi hajuaisti kuin miehillä. Mieluummin olen pariutumatta, tai perustan perheen naisen kanssa.

Pimpin haju homoseksuaaliseen vittua tarjolla