Mies saa kyrpää mies haluaa seksiä homo

mies saa kyrpää mies haluaa seksiä homo

Viimeisen vuoden aikana ukon halut hiipuneet. Syitä mietin kun itse ei osaa sanoa Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ei voi olla karvoitus syynä Posliinia ei pane muut kuin pedarit ja muslimit. Ennen tehnyt aloitteita, ei enää. Vaikka seksi parempaa kuin enne lapsia! Tänäänkin hyvissä ajoin mentiin nukkumaan, käänsi kylkeä ja nuhahti Ei tunnu kiinnostavan vaikka tekisin mitä Eikä muuten innostu vaikka olen ehdottanut yötä hotellissa kahden.

Kuka mies kieltäytyy seksilomasta vaimon kanssa?!? Mies jolla on stressiä, hormoniarvot pielessä tai joku toinen kiikarissa. Mutta kannattaisiko asialle tehdä sitten jotakin. Sano sille miehellesi, ihan suoraan kiertelemättä ja kaartelematta, että sua panettaa ja käske nussia niin kovaa että sulta lähtee aivot pihalle. Asiaa voi tehostaa vielä sillä, että ottaa mieheltä suihin.

Ja sitä ennen pimperosta kannattanaa ajella karvat pois, samoin sääristä ja laittaa jotakin vähän seksikkäämpää yöasua ja stringejä päälle että miestä vähän rupeaa kiihottamaan. Ja jos ton jälkeen ei miestä muka seksi kiinnosta, niin lienee sitten homo tai impotentti. Jos mies ei sua pysty panemaan, uhkaat hakea seksiä muualta. Jo olis palstamammat helisemässä! Ja mitä jos ukko hinkuis koko ajan, ei se sekään hyvä olis! Harvassa on ne parisuhteet, joissa halut menee justiin tasan.

Eikä sen, kumpi haluaa enemmän, osa ole ikinä helppo. Mutta miks sitä ekana miettii, että itsessä on joku vika? Itselläni on halut hiipuneet pikkuhiljaa. Ensimmäiset vuodet oli hyviä. Sitten vaimo pikku hiljaa ei jaksanut, kerennyt, halunnut vaikka yritin.

Nämä kerrat lisääntyi koko ajan. Nykyään ei jaksa enää edes yrittää tehdä aloitetta kun saa pakit kuitenkin. No tästä saan nykyään kulla kuinka en enää edes yritä. Oletko ollut tyytyväinen seksielämääsi? Onko mies ollut tyytyväinen vai onko hän esittänyt jotain toiveita, mitä sinä et ole halunnut toteuttaa? Jos sinä haluat mennä aina vain saman kaavan mukaan, niin voi olla, että mies on kyllästynyt tylsään ja puuduttavaan avioseksiin. Ehkäpä hän haluaisi kokeilla jotain muuta. Vaikka sinä olet tyytyväinen seksielämäänne, niin se ei tarkoita, että myös miehesi olisi.

Keskustele miehesi kanssa asiasta. Minkä ikäiset lapset teillä on? Jos mies on vain väsynyt arjen touhuista. Tai onko miehellä ollut töissä kiireitä tai jotain muuta stressiä?

Meillä minä olen se halukkaampi puoli, ennen harrastettiin tajunnan räjäyttävää seksiä useamman kerran viikossa ja olin tyytyväinen. Olin myös tyytyväinen kun kerrat sitten rupesivat vähenemään, koska mieheni sai tyydytettyä minut niin hyvin. Sitten pikkuhiljaa mieheni rupesi tekemään mulle "pakkeja".

Ehdotin seksiä, niin kieltäytyi kerta toisensa jälkeen, vaikka olisin tehnyt mitä. Mutta kun mies teki ehdotuksen, niin silloin harrastettiin seksiä.

Ja näin tämä menee tälläkin hetkellä meidän parisuhteessa. Mies ehdottaa, niin silloin meillä on seksiä. Minä kun teen ehdotuksen niin meillä ei harrasteta seksiä. Kerrankin olin odotellut VIIKON että mies harrastaisi seksiä kanssani, pyysi sitten ottamaan poskeen, tottakai otan mieheltäni poskeen, koska minusta se on kivaa. Ajattelin että mieheni hoitelisi minut vaikka sormin tms, mutta eeei, vaan sain odottaa vielä sitten VIIKON että sain mieheltä seksiä josta minäkin tyydytyin.

Seksin harrastamiskerrat meillä on nykyään kerran viikkoon. Joskus hyvässä tapauksessa 2 kertaa viikossa, mutta ne viikot ovat harvassa. Eilen sanoin miehelleni että minusta tuntuu pahalle se kun mieheni torjuu minut, eikä suostunut kertomaan että miksi ei halua seksiä kanssani. Viimekerrasta on taas kulunut pian viikko Tiedän että on tyhmää ruikuttaa tai pyytää, kun mies ei kuitenkaan halua. Mutta kyllä se ihan pikkuhiljaa käy jo itsetunnon päälle, vaikka olenkin nuori ja kaunis, hoikka ja pidän itsestäni huolta Ole "puutteessa" onnellinen jos teillä on seksiä edes kerran viikossa!

Mä tekisin mitä vaan että saisin joka viikko. Hyvä jos kerran kahdessa kuukaudessa. No eipä tuo mtn. Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan.

Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin. Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta.

Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä. Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta. Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua.

Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin. Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa.

Kukko, niin sanottu prosenttinen hetero, yrittää päästä toisesta kukosta eroon kun sellainen osuu silmiin. Vahva reviiritietoisuus ja puolustautuu toista kukkoa vastaan toisella reviirillä. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa. Jos penis perässä kiehtoo, voisi ehkä sanoa suoraan että on bi jos ei sitten homo. Sitten kun penis tulee kuvioihin mukaan niin bi-puolelle se vähän pakostikin menee.

Yhtä hyvältä eturauhasen stimulointi tuntuu homolle kuin heterollekin eikä mielihyvän tavoittelu ketään homoksi tee. Kukkojen reviiritietoisuudella ei ole homoseksuaalisuuden kanssa mitään tekemistä.

Alfaurokset ja niiden reviirit on asia erikseen. Kyllä mie sanon asiat näin, että kaikki miehet ketkä haluavat naida peffaan ovat piilohomoja!!

Mie en peffaan anna, sillä eiköhän Teitä pervoja oo tää suomenmaa pullollaan!! Riittää sitä ruskeeta reikää metritolkulla kuka sitä himoaa, ilman että tarvii heteron väkisin suostua noin pervoon menoon!!

Sairasta sakkia, taitaa nuo pressan vaalit vaikuttaa näihin kokeiluihin, että kakkonen on muuallakin suosittua kun äänestys lapussa. Kyllä sen ymmärtää, että akaa panee perseeseen, mutta tollasta hyi olkoon. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Seksi on seikkailu 6. Juu ei se että muija panee strapilla miestään tee miehestä homoa saati Bi: Itse olen vonkunut muijalta, että ottais mut takaa päin dildollaan ja kerran sitt ottikin aluksi tuntui oudolta, mutta orkku oli mieletön.

Ihan kokeilu mielessä halusin koittaa. Sen jälkeen olemme puhuneet starapin ostosta. Nyt sit ostin muijalle strapin ja ootan innolla milloin sitä päästää koittamaan.

Mutta en ole homo enkä Bi, koska en voisi kuvitellakkaan että joku karvanen mies panisi minua ahteriin. Ainoastaan oma kulta voi panna jos hän haluaa. Enkä pane vastaan vaan anna mennä ja nautin. Eturauhasta voisi varmaan verrata klittaan sen verran kovempi orkku tulee kun sitä hyväilee tavalla tai toisella. Pitää muistaa vaan se hygienia. Homo tai Bi käsitteet ovat menneet ihmisiltä aikas sekaisin.

Silloin kyseessä on todella homo taikka Bi jos mies henkilö haluaa miestä seksuaalisesti. Joten kaikki hetero parit ei muuta ku nauttikaa toisistanne ja poistakaa kaikki rajat seksin suhteen. Seksihän pitäisi olla nautinnollista ja jännittävää eikä pakonomaista puurtamista ilman mielikuvitusta.

Taitava mies löytää, miehen G-pisteen, kun etenee rauhallisesti ja pitkään. Olen saanut monta orgasmia näin, ilman että omaan kaluun ei ole koskettu ollenkaa,. Annoin ekaa kertaa persettä,kaveri laukesi heti muutaman työnnön jälkeen. Taisi olla liian tiukka,uudestaan kokeilen kun löytyy sopiva kaveri.

Alkeellisemmilla eliöillä sama ruumiinaukko hoitaa lisääntymisen, syömisen ja paskantamisen toiminnot. Ihminen ei ole mutatoitunut esi-isistään niin paljoa, että persereikä olisi erikoistunut pelkästään paskantamiseen.

Persepanon nautinnollisuus on siis jäänne jota evoluutio ei ole häivyttänyt. Miksi sitten joillekin on kehittynyt erilliset lisääntymiselimet? Ehkäpä hedelmöityminen on todennäköisempää kun siittiöt eivät joutuneet uimaan ulosteessa. Niin ne mutantit joilla on ollut omat aukot ulostamiseen ja lisääntymiseen ovat olleet edullisemmassa asemassa kuin ne jotka ovat paskoneet mällit aktin päätteeksi ulos.

Jos meillä olisi edelleen vain yksi reikä jonne ruiskittaisiin spermat ja jolla paskottaisiin niin sanonta "ei tule lasta eikä paskaa" saattaisikin kuulua "tuli lapsi ja paska". Hullun aivoitukset ovat merkilliset.

Vastaa alkuperäiseen viestiin kun miestä naidaan Juttelin yhden duunikaverini kanssa joka on täysi gay. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

...

Latina sex homoseksuaaliseen 09 puhelinseksi

Mies saa kyrpää mies haluaa seksiä homo

Seksiseuraa homoseksuaaliseen kuopio siwa tampere aukioloajat

Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan. Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee. Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita.

Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat. Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida. Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti.

Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan. Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin. Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen.

Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta. Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä. Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta. Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin.

Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa. Kukko, niin sanottu prosenttinen hetero, yrittää päästä toisesta kukosta eroon kun sellainen osuu silmiin. Vahva reviiritietoisuus ja puolustautuu toista kukkoa vastaan toisella reviirillä. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa. Jos penis perässä kiehtoo, voisi ehkä sanoa suoraan että on bi jos ei sitten homo.

Sitten kun penis tulee kuvioihin mukaan niin bi-puolelle se vähän pakostikin menee. Yhtä hyvältä eturauhasen stimulointi tuntuu homolle kuin heterollekin eikä mielihyvän tavoittelu ketään homoksi tee. Kukkojen reviiritietoisuudella ei ole homoseksuaalisuuden kanssa mitään tekemistä. Alfaurokset ja niiden reviirit on asia erikseen. Kyllä mie sanon asiat näin, että kaikki miehet ketkä haluavat naida peffaan ovat piilohomoja!! Mie en peffaan anna, sillä eiköhän Teitä pervoja oo tää suomenmaa pullollaan!!

Riittää sitä ruskeeta reikää metritolkulla kuka sitä himoaa, ilman että tarvii heteron väkisin suostua noin pervoon menoon!! Sairasta sakkia, taitaa nuo pressan vaalit vaikuttaa näihin kokeiluihin, että kakkonen on muuallakin suosittua kun äänestys lapussa.

Kyllä sen ymmärtää, että akaa panee perseeseen, mutta tollasta hyi olkoon. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Seksi on seikkailu 6. Juu ei se että muija panee strapilla miestään tee miehestä homoa saati Bi: Itse olen vonkunut muijalta, että ottais mut takaa päin dildollaan ja kerran sitt ottikin aluksi tuntui oudolta, mutta orkku oli mieletön. Ihan kokeilu mielessä halusin koittaa. Sen jälkeen olemme puhuneet starapin ostosta. Nyt sit ostin muijalle strapin ja ootan innolla milloin sitä päästää koittamaan. Mutta en ole homo enkä Bi, koska en voisi kuvitellakkaan että joku karvanen mies panisi minua ahteriin.

Ainoastaan oma kulta voi panna jos hän haluaa. Enkä pane vastaan vaan anna mennä ja nautin. Eturauhasta voisi varmaan verrata klittaan sen verran kovempi orkku tulee kun sitä hyväilee tavalla tai toisella.

Pitää muistaa vaan se hygienia. Homo tai Bi käsitteet ovat menneet ihmisiltä aikas sekaisin. Silloin kyseessä on todella homo taikka Bi jos mies henkilö haluaa miestä seksuaalisesti. Joten kaikki hetero parit ei muuta ku nauttikaa toisistanne ja poistakaa kaikki rajat seksin suhteen.

Seksihän pitäisi olla nautinnollista ja jännittävää eikä pakonomaista puurtamista ilman mielikuvitusta. Taitava mies löytää, miehen G-pisteen, kun etenee rauhallisesti ja pitkään. Olen saanut monta orgasmia näin, ilman että omaan kaluun ei ole koskettu ollenkaa,. Annoin ekaa kertaa persettä,kaveri laukesi heti muutaman työnnön jälkeen. Taisi olla liian tiukka,uudestaan kokeilen kun löytyy sopiva kaveri. Alkeellisemmilla eliöillä sama ruumiinaukko hoitaa lisääntymisen, syömisen ja paskantamisen toiminnot.

Ihminen ei ole mutatoitunut esi-isistään niin paljoa, että persereikä olisi erikoistunut pelkästään paskantamiseen. Persepanon nautinnollisuus on siis jäänne jota evoluutio ei ole häivyttänyt.

Miksi sitten joillekin on kehittynyt erilliset lisääntymiselimet? Ehkäpä hedelmöityminen on todennäköisempää kun siittiöt eivät joutuneet uimaan ulosteessa. Niin ne mutantit joilla on ollut omat aukot ulostamiseen ja lisääntymiseen ovat olleet edullisemmassa asemassa kuin ne jotka ovat paskoneet mällit aktin päätteeksi ulos.

Jos meillä olisi edelleen vain yksi reikä jonne ruiskittaisiin spermat ja jolla paskottaisiin niin sanonta "ei tule lasta eikä paskaa" saattaisikin kuulua "tuli lapsi ja paska".

Hullun aivoitukset ovat merkilliset. Vastaa alkuperäiseen viestiin kun miestä naidaan Juttelin yhden duunikaverini kanssa joka on täysi gay. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

D Jokainen parisuhde on omanlaisensa, ja joidenkin parisuhteisiin tuollaiset kokeilut kuuluvat eikä siinä mitään väärää ole. Selvästi sitä kiinnostaa enemmän muna ku pillu. En itse olisi missään nimessä antanut lupaa missään tapauksessa paneskella tai pussailla kenenkään muun kuin itseni kanssa, jos seurustellaan.

Ja poikaystäväs on jo rikkonut sopimustanne. On varmasti vähintään bi. Suosittelisin eroa, mutta jos haluat vielä yrittää niin vaadit poikaystävääs katkomaan välinsä tähän mieheen.

Jos ei suostu ja saat sen vielä kiinni yhteydenpidosta, niin ehdottomasti ero. Mulle kävi kerran niin että poikaystävä ihastu toiseen naiseen tosin ja meni pussailemaan sen kanssa. Oisin voinu antaa anteeksi, mutta hän ei halunnut katkaista välejään tyttöön, koska se oli kuulemma sen paras kaveri.

Pettäminen sitten jatkui mun selän takana kunnes hän jätti minut sen muijan takia. Eli jos ei suostu katkasemaan välejä, luultavasti pettää jatkossakin.

Oon yllättyny, että tänne tuli näin paljon asiallisia kommentteja. Mä meen nyt nukkumaan ja tuun huomenna päivittämään tilannetta.

Aion siis huomenna keskustella kunnolla asiasta poikaystävän kanssa. Siis kyl mä haluisin joskus harrastaa seksiä naisen kans ihan kokeilun takia vaikka oonki hetero ja nainen siis: D Eikä siinä oo kyse mistää seksuaalisesta suuntautumisesta. Jos miettii vaikka kimppakivaa, onko sillonki automaattisesti bi? Luulen et miehilki voi olla samal taval: Tutkimusten mukaan miesten seksuaalinen suuntautuminen on vahvasti kaksijakoista joko hetero tai homo , mutta naisten taas enemmänkin jatkumo jotain siltä väliltä joku on vähän enemmän hetero kuin homo tai päinvastoin, mutta ajatus samasta sukupuolesta ei kellekään ole täysin iljettävä.

Bi-miesten on keskimäärin havaittu reagoivan useammin seksuaalisesti samaan sukupuoleen kuin vastakkaiseen. Joten joo, jos mies ilmentää vähänkään kiinnostusta samaan sukupuoleen, itse olen aika valmis määrittelemään tämän homoksi. Poitsusi selkeästi pettää sinua miehen kanssa, joten mietipä vielä haluatko todella jatkaa suhdetta. Mistä demut vetää nää päätelmät Musta ei oo olennaista, onko kundi bi vai ei ja kyllä Soppakauha, myös bi-miehiä on olemassa, kaikki yhtään miehistä kiinnostuneet miehet ei oo homoja: Olennaista on se, että olitte sopinu et saa panna vaan kerran ja sit ei saa jatkaa yhteydenpitoa, ja se jatko yhteydenpitoa.

Ilman muuta on pettämistä ja eipä ihme, et sun luottamus on menny. Tsemppiä jatkoon, mihin päädytkään. Ehkä sun poikkis käyttää tekosyynä just tota, et "ku on samaa sukupuolta ni ei oikeestaan lasketa".

Kyllä lasketaan, ku ootte niin sopinu et jatkuvampi yhteydenpito ei sovi. Jotenki nii hassua et ihmisillä voi olla tommosia sopimuksia, mulle ei tulis mieleenkään et poikaystävä sais käydä panee jotain jätkää.

Se olis mulle ihan yhtä iso pala kuin joku muija: D ei se seksi niin erilaista oo vastakkaisen sukupuolen kans et se olis jotenki pakko kokea. Ja jos on tarvetta saada viel etsiä itseään ni sit on ihan tyhmää edes olla suhteessa mun mielestä: Poikaystävä on soitellu useita kertoja ja lähettäny mulle viestejä paljon. En eilen illalla vastannu enää ollenkaan sen viesteihin ja tänään aamulla laitoin sille viestin, että tulen juttelemaan koulun jälkeen.

Pääsin siis nyt koulusta ja oon menossa puhumaan poikaystävälle. Onko tää se sama poikkis johon epäilit äitis olevan ihastunu? D huhhu tippu pohja tältä kessalta. D Nyt on liikaa plot twistiä.

Nyt vähän päivitystä tilanteeseen. Juteltiin yhdessä poikaystävän kanssa. Poikaystävä vaikutti tosi surulliselta ja rupesi itkemäänkin yhdessä vaiheessa. Sanoi, ettei halua menettää mua. Poikaystävä kertoi, että oli ollut silloin toisena tapaamiskertana myöhään miehen luona, mutta ei jäänyt yöksi.

Mies oli ehdottanut kuulemma seksiä, johon mun poikaystävä ei ollut suostunut. Eli eivät ainakaan mun poikaystävän mukaan oo harrastanu seksiä enää sen yhen illan jälkeen. Sen sijaan he kuulemma juttelivat ja tutustuivat toisiinsa kavereina.

Poikaystävä kertoi, että tästä miehestä on tullu sille läheinen ystävä. On kuulemma kertonu sille, että on hetero ja seurustelee naisen kanssa. Poikaystävä oli pahoillaan siitä, että petti lupauksen ja tapasi miestä vielä seksi-illan jälkeen. Lupasi hyvittää sen mulle jotenki ja sanoi, että kehittelee mulle yllätystä huomiseks.

Vähän jännittää, että mikä se on. Sovittiin yhdessä, että tästälähtien ollaan rehellisiä toisillemme. En vaan oo varma, uskonko tota kaikkea, mitä poikaystävä sanoi. Entä jos se on sittenkin pettänyt mua? Poikaystävä lupasi, ettei enää näe sitä miestä. Ja joo, mun poikaystävä on tää sama poika, johon epäilin äitini olevan ihastunut. Nyt äitin kanssa menee tosiaanki paremmin, eikä äiti oo enää vaikuttanu ihastuneelta. Tapaili tossa hetki sitte jotain miestä, mutta hetkeen en oo siitä kuullut niin en tiedä tuliko niiden jutusta mitään.

Vai tällästä taas vaihteeks En ymmärrä että jos ei kyseessä oo avoin suhde, niin annetaan toisen noin vaan "kokeilla" samaa sukupuolta En oo nyt kyllä olennaisessa mut en vaan ymmärrä tällasii. En kyllä enää panis poikaystäväni kanssa, joka olis dippaillut mulkkuaan jonkun äijän perseeseen.

Jotenkin ajatus asiasta sais voimaan pahoin. Jaa tulee näköjään lainauksena vaikka muokkaa ": Kuulostaa vahvasti siltä ettei miehes aio katkoa välejä, kun on niin läheinen ystävä ja lässynlää. Oon valitettavasti nähny tän kuvion omassa suhteessani. Ja poikaystäväni ei pitänyt nähdä sitä toista muijaa sinä aikana, kun miettii haluaako enää seurustella kanssani. Näki kuitenkin ja petti 5 kertaa lisää ": D Kuka oikeesti ehdottaa tollasta vaan läpällä D ootko oikeesti noin sinisilmäinen.

DDDD Hienosti poikaystävä onnistui hämäyksessään ja käänsi keskustelun pois homostelupersepanoistaan. Mua ällöttää nää homofobiset "persepano"-jutut mitä ihmiset täällä viljelee. Seksi on seksiä, rakkaus on rakkautta. Get over it Anteeks mitä vittua? Mitä homofobista tossa on? Yleensä homot panevat toisiaan perseeseen, get over it! Musta olis ollu iso varotusmerkki se että mies ehdottais tollasta. DD Siis että seksi oman sukupuolen kanssa olis ok. D Ainaki kaikki miehet ketä mä tunnen sanois että joo no saat sä sekstailla naisen kanssa, kuhan mä saan kattoa vierestä.

D Ei ne ikinä haluais ite miesten kanssa mitään tehä ellei oo siihen muutenki taipumusta. Musta se että se rikko sopimuksen ehtoja ei olla yhteyksissä seksin jälkeen olis tarpeeks iso syy lempata koko jätkä. D Kohta varmaan ehdottaa teille kolmen kimppaa toisen miehen kanssa Mutta onnea valitsemallesi tielle mikä se sitte onki.

DDDDD yritys oli hyvä D Miesten välisestä seksistä on tässä puhuttu mm. Heteroseksistä ei oo kirjotettu esim. Tää puhetapa on tosi homofobinen. D en panis poikaystävääni enää sillonkaan jos hän olisi dippaillut mulkkuaan jonkun naisen perseeseen. Niin, kyllähän sitä joskus männävuosina potkittin miehiä armeijasta pupillitestienkin avulla On se naisten seksuaalisuus niin kamalan vaikeaa ottaa vakavasti! D Nii paljastitko just, ettei sun poikaystäväs osaa pestä sitä mulkkuaan ja ehkä käyttää kondomiakin , vai mikä sun ongelma on?

Se on kiinnostunu siitä miehestä. Miesten välisestä seksistä on tässä puhuttu mm. Tähän asti kaikki oli mennyt hyvin. Vietin aikaa yhdessä poikaystävän kanssa ja siitä miehestä ei kuulunut mitään.

Eilen kun olin mun poikaystävän luona niin otin kuvia sen kännykällä, koska sillä on parempi kameran laatu. Katsoin ottamani kuvat ja selasin huvikseni sitten muitakin kuvia. Yleensä ollaan oltu siis rehellisiä toisillemme, joten miksipä oman kullan kuvia ei saisi katsoa? On hänkin mun kuvia joskus katsonut ja se on ollut meille molemmille ok.

Näin kuitenki siellä kuvan mun poikaystävästä ja siitä miehestä. Molemmilla oli kaljat kädessä ja sillä toisella miehellä ei ollut paitaa. Mua rupes vituttamaan niin paljo, että jätin sen kännykän mun poikaystävän sängylle ja lähdin ovet paukkuen pois. Mulla on siis tapana paeta vihaa eikä jäädä raivoamaan.

kesäkuu Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni. . Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti. . Silloin kyseessä on todella homo taikka Bi jos mies henkilö haluaa miestä. elokuu Kuka mies kieltäytyy seksilomasta vaimon kanssa?!? #6. "Tiii", Ja jos ton jälkeen ei miestä muka seksi kiinnosta, niin lienee sitten homo tai impotentti. . Terve mies haluaa seksiä tasan niin paljon kuin sitä saa. 7. joulukuu homo seksi videot hyvännäköinen mies Kuvia pulleista lesbot, rouva haluaa toista lesboa hevosen kyrpä turkkilainen nussii omaa Häpy rako mummon ja nainen saa kullia vaimolle kaksi kyrpä martina aitolehti pylly tissi.