Isot homoseksuaaliseen luomumeis mummon isot meis

EKP ei kysy sinulta eikä minulta eikä Suomelta paljonko pumpataan rahhoo Ranskaan. Suomen veronmaksaja kyllä maksaa sillä EKP toimii Suomen veronmaksajien takuulla. Jos me olemme vapaassa pudotuksessa niin missä Ranska on? Lähtekää jo suunnittelemaan katastrofirysäyksen hoitamista. Kokkarit, Demarit ja Kepulit sotkivat meidät katastrofiin Vanhasen-Kataisen hallituksen päätöksillä.

Lakiehdotuksessa ei tietenkään ole kyse homojen oikeuksista saati tasa-arvosta, vaan avioliiton määritelmästä. Se olkoon edelleen miehen ja naisen välinen, jolle asialle on mm. Sitten on muita liittoja kuten avoliitto tai rekisteröity parisuhde.

Adoptio-oikeutta en homoliitoille antaisi, koska silloin lähtökohtaisesti lapsi jätettäisiin ilman isää tai äitiä. Jos niissä on epäkohtia, niin ne pitää korjata. Jos suhteen nimitys tuottaa joissain yhteyksissä ongelmia, niin sehän hoituu muuttamalla lomakkeita. Ihme juttu kun tämä tyttö opettaa meille suomalaisille kuinka nykyajan suomessa pitäisi ajatella.

Juttu on kuitenkin niin, että täällä saadaan ajatella niin kuin vaikka luvulla ilman että Afganistanista pakolaisena tullut muslimi tyttö meidän ajattelun ja sanomisen vapautta rajoittaa. Kirjoitus itsessään oli hyvä,mutta onko hän tullut ajatelleeksi,miten kiusataan normi perheen lasta,saati sitten homo perheen,?

Onko pakko julkisesti kertoa kaikille,että me ollaan homoja? En minäkään julkisesti kerro että olen masokisti. Mikä ihme tässä on että kaikesta pitää tehdä julkista? Miksi pitää sada lapsia perheeseen jossa perhearvot eivät ole ne normaalit,kun ei ne normaalitkaan saa niitä lapsia millään. Tämä Nasim voisi hyvin tehdä työtään siellä mistä on tullutkin.

Jospa me suomalaiset tehtäisiin työtä edes meidän heikoimpien puolesta. Jätetään tämä homous nyt vähemmälle,kun on tärkeämpiäkin asioita,esim vanhukset ja lapset. Ja ja lapsista sen verran,että kaksi samaa sukupuolta olevaa,ei normisti lisäänny. Ja Nasim,mene sinne omaan maahasi tekemään hyvää,me koitetaan täällä samaa. Nyt kun Nazima olet saanut maastamme kaiken koulutuksen ja muun hyvän, niin mitäpä jos lähtisit sinne muslimimaihin tekemään tuota maailmanparantamistasi.

Me viihdymme maassamme oikein hyvin ilman tasa-arvoista avioliittolakia ja homojen adoptio-oikeuksia. Meni sinne Lähi-Itään ja muualle hoitamaan naisten tasa-arvo samalle tasalle kuin meillä, tai keskity ihan oikeisiin ongelmiin ja edes YRITÄ olla palkkasi arvoinen. Jotain kiitollisuutta eikä tuollaista populistista tuubaa ongelmista, joita ei edes ole olemassa.

Kukaan ei kuole, jos homot ei saa adoptoida, mutta mene vaikka käännyttämään Talibaneja välillä. Miten voi joku olla täysin vailla nöyryyttä ja jatkaa ylimielistä naputtamista asiasta, joka ei ole todellista ongelmaa nähnytkään. Olen sitä mieltä, että Sinun pitäisi oppia kunnioittamaan toisten mielipiteitä. Tätä vaadit muilta — unohdat, että olisi syytä katsoa peiliin.

Oma ajattelutapasi on aivan yhtä mustavalkoista kuin niiden, jotka puolustamaasi asiaa eivät mielestäsi oikealla tavalla ymmärrä ja puolusta. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja vakaumukseen. Siis muillakin kuin Sinulla. Odotan Sinulta kypsempää suhtautumista — aikuiselta odotettavaa.

Eikä siinäkään vielä mitään, jos vaikkapa suurin osa Suomen kansasta olisi sitä mieltä että kaksi samaa sukupuolta olevaa voi kasvattaa lapsen tasapainoiseksi ihmiseksi, mutta kun Suomi ei ole koko maailma. Tällä tarkoitan sitä, että jos laki menisi läpi ja adoptio-oikeus homopareillekin sallittaisiin, jäisi myös heteropareilta silloin adoptiot väliin koska monessa muussa maassa ei tätä sallita ja adoptiot kiellettäisiin Suomelta kokonaan. Jos luoja ei ole luonut lapsentekoon vehkeitä homopareille, niin miksi heidän pitäisi saada se lapsi adoptoida?

Lapsi kun ei ole koira, kani tai kissa vaan ihminen. Mitäs jos katsottaisi niitä velvollisuuksia myös? Ei tule olemaan helppo lapsella elämä jos äidin nimi on matti,isän nimi matti ja pojan nimi matti kun koulussa opettaja kysyy. Onko kukaan miettinyt tällaista asiaa LAPSEN kannalta, vai onko jälleen tapetilla vain homojen oikeudet siihen ja homojen oikeudet tähän? Odotan innolla kommentointiasi näihin ja mikäli näitä kysymyksiä ei julkaista, ne sitten tulevat esille jonkun toisen blogissa ja siellä mainitaan myös se ettei täällä uskallettu julkaista eikä vastata.

Teet itsestäsi todella typerän haastamalla julkisesti riitaa. Anna jokaisen olla omaa mieltä. Sinä saat olla sitä mieltä mitä olet ja Soini saa olla omaa mieltä. Jos olot ei kelpaa, voi palata Afganistaniin. Soini tarkoittaa homorummutuksella median homopropagandan levitystä. Venäjällä seksuaalinen poikkeavuus käsitetään kokonaisvaltaiseksi häiriöksi eli homot ovat aina myös pedofiilejä ja nekrofiilejä ja eläimiin sekaantujia, jne. Meillä näitä käsitellään vain erillisinä seksisuuntautumisina.

En ole Persu enkä rasisti, enkä edes homofoobikko! Tästä käy ilmi homoseksuaalisuuden kannattajien oma agenda sen suhteen, miten homopropagandaa tulisi parhaiten levittää. Tämä ohjelma on Guide-homolehden marraskuun numerosta v. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto perinteinen manipulaation keino. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.

On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin. Homot on kuvattava positiivisesti. Asiallisilla perusteilla ei väliä.

Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: Vanha sivistys- ja tasa-arvovaltio Ranska jakautui tässä elintärkeässä asiassa niukasti kahtia. Muu maailma jatkaa kehittymistään keskittymättä ensisijaisesti vehkeisiinsä. Demokratiaa, ei homokratiaa, poliitikot! Hurskastelu tasa-arvolla, vapaamielisyydellä ja rakkaudella on taktisena valintana niin eilistä.

Parahin Nasima, Suomessa ihan Hämeenlinnassa syntyneenä en koe olevani idiootti, vaikka sinä nimeätkin minut siihen joukkoon kolumnissasi. Olen taapertanut vaihtelevalla menestyksellä maapallon päällä vuotta ja en oikein vieläkään ymmärrä, miten tämä kokonaisuus toimii. Ilmeisesti sinä olet sen ymmärtänyt, koska olet päättänyt jakaa niin meidät suomalaiset kuin muuallakin asuvat ihmiset kahteen eri ryhmään, idiooteiksi tai tai sukupuolineutraali avioliittolain kannattajiksi.

Jos sinä todellakin olet elänyt ja asunut kolmessa eri maassa, minua mietityttää miten et ole huomannut eri uskontokuntien suhtaumista samaa sukupuolta olevien ihmisten avio- tai avoliittoihin. Kansalliset ja kansainväliset kulttuurierot niin uskonnossa kuin kulttuurienkin kesken niin isot, ettei niitä yhdessä ihmiselämän pituisessa pyrähdyksessä opita, eikä edes ymmärretä. Vaikka minä olenkin sinun suomalaisten joukossa se idiootti, niin minä kysyn sitten sinulta, mikä sinä sitten olet?

Kuulut SDP-puolueeseen, joka on eduskunnassa, joka on äänestänyt 5 miljardin säästöistä, nostanut suomalaisten työväestön veroprosentteja koko hallituskauden ajan, äänestänyt eläkeiän nostamisen puolesta, yms. Ydinkysymyksenä on se, oletko sinä A. Jonkun käsikassara, joka vain antaa kasvot jollekin kysymykselle? Oletko sinä unohtanut juuresi ja kiellät syntymämaasi kulttuurin? Se, että ihmiset asuvat yhdessä ja toteuttavat unelmiaan se upea asia.

Se, että sen varjolla aletaan politikoimaan on ala-arvoista ja halveksittavaa toimintaa. Jos jokin asia tuntuu pahalta eikä sitä voi hyväksyä, miksi sen julki tuominen on tuomittavaa? Kuka nyt rajoittaa ketä tässä asiassa?

Jos haluan elää oman uskontoni arvojen mukaisesti, johon kuuluu avioliiton kunnioittaminen miehen ja naisen välisenä liittona, kenellä ja millä perusteella on oikeus sanoa minun olevan väärässä?

Timo Soini tekee päätöksiä oman arvomaailmansa mukaan, josta syystä olen siirtynyt äänestämään häntä. Muut poliitikot ovat populisteja, jotka vain haluavat miellyttää mahdollisimman monta äänestäjää. Kaikenlainen pahuus, haureus, irstailu ja kaiken mahdollisen muuttaminen luonnolliseksi on luettavissa Raamatusta, joka näyttää tietävän mitä tulossa on. Kaikilla ihmisillä on täsmälleen sama ihmisarvo, mutta ei sitä voi käyttää tekosyynä paheksuntaa aiheuttavien poikkeavuuksien hyväksymiseen.

Maailma ei ole niin mustavalkoinen, että asioista on vain yksi oikea mielipide, Nasima Razmyarin mielestä näyttäisi näin kuitenkin olevan. Vaikka homoseksuaalien avioliiton kieltäminen aiheuttaa heille itselleen mielipahaa, niin sen hyväksyminen aiheuttaa pahaa mieltä ja vastenmielisyyttä vielä useammalle ihmiselle. On kuitenkin oikein, että asia ratkaistaan demokraattisesti, jos suurempi osa kansasta sitä haluaa, niin olkoon sitten niin.

Minun ei siitä huolimatta tarvitse hyväksyä asiaa, vaikka se olisi laillinen. Eiköhän kantasi ole jo tullut selville ja Tomi Soini ei ole ainoa jonka tunteet kuohahtelee kun Avioliittoa puuhataan homopareille.

Pitääkö seuraavaksi alkaa heteroille järjestämään ihan oma Heteroavioliitto ettei tarvitsisi selittää uteliaille että minkälaisessa avioliitossa oikein on? Parastahan olisi jos asiasta järjestettäisiin kansanäänestys eduskuntavaalien ohessa, ja siihen tulokseen olisi tyytyminen. Tahan nyt mielummin lahdetieto joka ei ole vihervasemmiston sopivalle kohderyhmalle tekema tutkimus jonka tulokset esitellaan niin, etta pikaisesti saattaisi ymmartaa asian olevan juuri nain.

Itse olisin taipuvainen kyseenalaistamaan tuon vaitteen, kai se on juuri sita homorummutusta mita Soini tarkoittaa? Timo Soini on politiikan kummajainen puolueineen. Eriarvoisuus on Suomessa sallittua, mutta suvaitsevaisuuden unohtaminen kanssaihmisiä kohtaan on vakava virhe. Miten puolueen kannattajat voivat hyväksyä ne monet äärilaidan kannanotot, joiden takse sen edustajat ovat ryhmittyneet.

Mahdollisesti siellä seisovat Suomen viimeiset patavanhoilliset, joilla ei ole selkeää käsitystä tästä ajasta. Puoluekokousväki oli kuvissa kovin iäkästä. Puolue on auringonlaskun puolella.

Nazima on oikeassa suvaitsevaisuuden suhteen ihmisten henkilökohtaisissa valinnoissa. Tällaisen suuntautuneisuusvalinnan, joka koskee yksilöä itseään, ei pitäisi olla etukäteen tuomitsijoiden päätettävissä.

Uskonto ja seksi, aika epäoleellisia asioita politiikassa. Kannattaisi ehkä monenkin huomioida asia, kun vaaleissa valitaan maata johtamaan uusi satsi edustajia. Lapsilla, eläkeläisillä, työttömillä, niillähän sitä perinteisesti ääniä kalastellaan. Sinkut tullevat nousemaan ratkaisevaan rooliin ääniä jaettaessa. Niitten asioista ei moni puhu, keskusta vilautelut sitä korttia, muut puolueet ei. Yks tärkeimmistä asioista, millä ei saa ääniä on ulkopolitiikka. Siitä ei kukaan uskalla puhua.

Ja se siis on erittäin tärkeä asia, mutta se ei ole mediaseksikästä. Nämä uskonto- ja sukupuolijutut,nämät ei oikein edes ole kunnon lillukanvarsia tärkeitten asia asia-asioiden rinnalla. Toivoisin myös, että Suomen muslimiyhteisöissä alettaisiin avaamaan keskustelua seksuaalivähemmistöistä ja yhdenvertaisuudesta. Suomen islamilaista yhdyskuntaa ja muita poliittisia muslimijärjestöjä pitäisi enemmän haastaa tasa-arvo asioissa. Homofobiaa ei pidä hyväksyä missään muodossa uskonnosta riippumatta.

Kaikille pitää antaa samat juridiset oikeudet riippumatta siitä onko liiton jäsenet samaa tai eri sukupuolta. Mutta jos ovat samaa, ei liiton nimi voi olla avioliitto. Sana avioliitto tarkoittaa Suomen kielessä määritelmällisesti miehen ja naisen liittoa. Jos kahden miehen tai kahden naisen liittoa aletaan kutsua avioliitoksi, se on suurin piirtein sama kuin harakkaa pitäisikin alkaa kutsua varikseksi.

Tämä kommentti siis ilman mitään arvolatauksia, mutta ei aleta vääntelemään sanojen merkityksiä. Mikä oikeuttaa ketään rajaamaan mielipide vapautta? Nasimalla on omansa ja sen ymmärtää poliittisen pyrkyryyden siivittämänä mutta siihen on myös muilla oikeus ilman pyrkyryyttä. Itselläni ei sinänsä ole mitään homoja vastaan. Mutta suuntaus, taipumus olipa se millainen tahansa ei tarkoita sitä lakeja täytyisi muuttaa. Suomessa on toimiva, tasa-arvoinen avioliittolaki.

Mitään tarvetta sen muuttamiseen ei ole. Suomalaisena koen, lähtökohtasi huomioonottaen, sinut pyrkyriksi ja pahimmanlaatuiseksi opportunistiksi. Vuoden paholaisesta näyttää olevan kyse tai ei ymmärrä mistä puhuu. Nazima kirjoittaa päinvastoin kuin Raamattu opettaa. Sukupuolineutraali avioliittolaki on Jumalan säädöksiä vastaan, homous tuomitaan Raamatussa. Jumala ei ole luonut sukupuolineutraalia ihmistä, eikä heitä voi näinollen vihkiä liittoonkaan.

Jokaisen on kannettava ristinsä kunnialla loppuun saakka ja niitä riittää jokaiselle. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat. Ja sinä teet samaa julistaessasi Soinin alentavilla nimillä, yrität laittaa hänet sopeutumaan…huh mikä logiikka naisella on. Mikä on se mielipide tuohon avioliittolain muutokseen muu kuin poliittinen?

Ei oikein voi olla huomaamatta asiaa kun perustelut on olla vastaan joidenkin puolueiden ja jopa henkilöiden näkemyksiä. Suurin osa suomalaisista kun kannattaa perinteitä. Myöskään se ei voi olla syy puoltaa avioliittolain muutosta, että mennään eteenpäin, kaikkeen järkevään kehitykseen kuuluu seurauksien selvitys. Pitäisikö nyt sitten esimerkiksi mennä sinne kotimaahan tai Afganistaniin auttamaan niitä homoja. Tai somalit jos katsovat että suomi ei ole hyvä maa heille, eikä he hyväksy meidän normikäytäntöjä voivat vapaasti palata kotiinsa somaliaan, kun siellä asiat ovat niin hyvin?

Ymmärrettävää on tietysti, kun me veronmaksajat ylläpidämme kaikkia teitä tuilla ja järjestöjen palkkalistoilla olevien elämää. Jokainen kristitty ja kristillisiä arvoja Jumalaan uskova ja raamatun sanan pyhänä Jumalan sanana pitävä Suomen kansalainen ei halua homoliittoja ja olen täysin samoilla linjoilla tässä Soinin ja Räsäsen ja suuren kristittyjen joukon kanssa, että Jumala ei ole tarkoittanut mitään sukupuolineutraalia avioliittoa vaan miehen ja naisen välisen avioliiton ja kaikki muut ihmisten sotkotukset ovat syntiä ja väärin.

En ole uskovainen en konservatiivi enkä liberaali idiootti. Homous on minusta luonnotonta. Hauskanpito on asia erikseen. Jos omat lapseni ilmoittaisivat olevansa homoja tapaamisemme saattaisivat olla aika harvassa. Perinnöt tuhlaisin aivan varmasti ettei jäisi mitään jaettevaa. Tuollaista avioliittolakia kaikkine juridisine oikeuksineen en kannata millää muotoa. Avioliitto on piehen ja naisen välinen liitto. Olkoon Tuleva laki, mikä ei toivottavasti tule milloinkaan voimaan, pariliitto laki ja siin elävät pariliitossa.

Mielipiteilleen ja tottumuksilleen ihminen voi mitään. Eikö sinulla oo ollenkaan semmosta omaa asiaa, kun aina tunnut tarttuvan Soinin sanomisiin? Mahtaa olla tärkeä mies elämässäsi, kun niin ajatuksella tutkit kaikkea hänen sanomaansa? Toisit mielummin esiin omaa ajatusmaailmaasi, etkä olisi niin huolissasi muista. Eikö se mene umpiluuhunne että avioliitto on naisen ja miehen liitto! The Fall  on visuaalisesti kylmä ja tunnelmaltaan pessimistinen ja siksi paljosta velkaa trendikkäille pohjoismaisille rikossarjoille.

Samalla siinä on hienostuneisuutta, johon ei Kööpenhaminassa kyetä. Sopii katsojalle, joka  selviää ilman tietoa siitä, mitä lopussa tapahtuu. Tämä on nimittäin tärkeää: The Fall  on loistava sarja ensimmäisen tuotantokauden ajan. Toinen kausi on mitäänsanomaton ja kolmas täysin turha.

Hyvä juttu kuitenkin on, että mikään olennainen ei jää kesken, vaikka katsomisen jättäisi ensimmäisen kauden viiteen jaksoon. Parasta sarjassa  on Stella Gibson: Andersonin hahmo on arvoituksellinen, ristiriitainen, älykäs ja seksikäs — ja pukeutuu aina moitteettoman tyylikkäisiin silkkipaitoihin. Mutta miksi tämä ihana ihminen puhuu vain hönkimällä?

Muistuttaa  luvun rikossarjaklassikko  Epäilyksen polttopistettä  ja HBO: Jos tykkäsit niistä, pidät todennäköisesti myös tästä. Mikko Leppilampi , Iina Kuustonen , Niina Lahtinen ladattu kotimainen komediasarja, jossa varakkaan pariskunnan elintaso romahtaa. He koettavat selvitä siitä — ja peitellä sitä — parhaansa mukaan.

Sopivasti irvaileva ja kuitenkin sympaattinen sarja. Näet sarjan  Yle Areenasta. Tarjolla on kymmenen puolen tunnin mittaista jaksoa.

Sarjan toinen kausi julkaistaan joulukuussa Elisa Viihteessä. Katso tämä, kun  haluat nauraa ääneen ja samalla pohtia vähän syvällisemmin, mikä on elämässä tärkeää. Sopii katsojalle, joka haluaa napakkaa dialogia ja sopivasti roisia kielenkäyttöä — eli erittäin elämänmakuista arkipäivän komiikkaa. Parasta sarjassa  ovat kaikki kohtaukset, jotka liittyvät asunnon remontointiin.

Tiedät kyllä katsottuasi, mistä on kyse. Myös Sorjosen perheellä on tärkeä rooli sarjassa. Sorjosen vakavasta sairaudesta toipuvan vaimon roolissa nähdään ihana  Matleena Kuusniemi  ja teini-ikäistä tytärtä näyttelee  Olivia Ainali.

Sarja on osainen, eli sen suorittaa hyvin yhdessä viikonlopussa. Synkkyydestä voi tosin saada överit, eikä tee mieli katsoa liian monta jaksoa putkeen. Sopii katsojalle, joka  pitää laadukkaista rikossarjoista sekä synkkien rikosdraamojen ystäville. Parasta sarjassa  on jännittävä juoni ja visuaalisesti upea ilme, joka osoittaa, että kyllä Suomessakin osataan.

Sarjan puvustus on hillityn tyylikäs — ei mitään Crocseja tai tuulipukuja, vaan kaikki pukeutuvat mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Välillä jopa vähän naurattaa, kun huomaa, että rikostutkijaryhmän palaverissa kaikki hahmot on puettu samaan väriskaalaan kuin palaverihuone.

Kuvauspaikkoina ovat Lappeenrannan upeimmat luvun paperiteollisuuden pääkonttorit. Tätä katsoessa tekee mieli matkustaa Lappeenrantaan! Muistuttaa  tummista ja tyylikkäistä nordic noir -sarjoista, kuten ruotsalais-tanskalaisesta  S illasta , tanskalaisesta  Rikoksesta  ja ruotsalaisista Beck-elokuvista.

Sarja kertoo kolmikymppisen naisen ja hänen lähipiirinsä ihmissuhdesekoilusta nuhjuisessa nyky-Lontoossa. Seksiriippuvaisen, masentuneen ja tunne-elämältään epäkypsän Fleabagin tarina sai alkunsa näyttelijän esityksestä, joka palkittiin Edinburghin maineikkaalla Fringe-teatterifestivaalilla. Tarjolls on kuusi 25 minuutin pituista jaksoa — eli nopea välipala. Katso tämä, kun  olet valmis samaan aikaan kiusaantumaan, pyörittelemään silmiä, nauramaan ääneen ja nyyhkimään.

Sarjaa tituleerataan sadcom-genren edelläkävijäksi hyvästä syystä. Sopii katsojalle, joka  pitää  Girlsin  nuhruisuudesta mutta tykkäisi vielä enemmän, jos Girls olisi brittisarja.

Parasta sarjassa  ovat viiltävän osuvat huomiot kolmikymppisen naisen peloista, kivuista ja toiveista ihmissuhteissa. Fleabagin hahmot ovat yhtä epätäydellisiä kuin Girlsin porukka, mutta kehityskaari itsekeskeisestä mulkusta kovia kokeneeksi symppikseksi , joka Girlsissä on venytetty kuuteen tuotantokauteen, tapahtuu kolmessa tunnissa. Syyhyää veemäisesti, mutta raapiminen tuntuu hyvältä. Sitä paitsi siitäkin paranee.

Sarja kertoo yksinhuoltajaäidistä, joka tasapainottelee uransa, kolmen tyttärensä kasvattamisen ja naapurissa asuvan hömelön äitinsä välillä. Sarja on komediasarja, joka ei oikeastaan naurata, se on niin sanottua sadcomia. Näet sarjan  HBO Nordicista yhteensä kymmenessä noin puolen tunnin jaksossa. Parasta sarjassa on päähahmo Sam Pamela Adlon , aivan mahtava äitiesikuva — emmekä nyt tarkoita, että hän olisi mikään kiiltokuvamamma. Muistuttaa  siitä, että vaikka perhesuhteet ovat miten kuluttavia ja riitaisia tahansa, äidin ja lapsen välinen suhde pitää usein pintansa.

Loistava sarja perhesuhteista, erosta, sinkkuudesta ja ihastuksesta. Jokainen teinistä vanhukseen löytää sarjasta samastumiskohteen. Sarja on hauska, kiusallinen ja viiltävä. Näet sarjan  HBO Nordicista. Tarjolla on kaksi kautta puolen tunnin jaksoja. Yhdessä kaudessa on 10—13 jaksoa.

Katso tämä, kun  haluat avata tunnelukkoja perheessäsi tai ihmissuhteessasi — Casual itkettää ja naurattaa ja toimii terapiana. Sopii katsojalle, joka nauttii nokkelasta dialogista ja elämässä hapuilevista ihmiskohtaloista. Muistuttaa  illanistujaisia, joissa avaudutaan parin viinipullon äärellä — ja lopulta ollaan joko helpottuneita tai entistä ahdistuneempia. Sarja on yhdistelmä scifiä ja länkkäriä.

Se sijoittuu ei välttämättä kovinkaan kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa ihminen on onnistunut luomaan hyvin ihmismäisiä robotteja. Robotit elävät Westworld-nimisessä elämyspuistossa, jonne ihmiset lähtevät lomillaan toteuttamaan villeimpiä haaveitaan — eli käytännössä puiston ihmisvierailijat ryyppäävät, ampuvat ja paneskelevat robottien kanssa, jotka eivät voi vahingoittaa ihmisiä eivätkä muista kokemastaan mitään.

Sarjan jännite perustuu siihen, että katsojaa aletaan kutkutella: Entäpä jos robotit muistavatkin? Sarja on suurtuotanto, josta toivotaan menestykseltään seuraajaa Game of Thronesille. Näet sarjan HBO Nordicista.

Kaudessa on 10 jaksoa, joista viimeinen tulee HBO: Ensimmäisen kauden katsoo helposti parissa päivässä ja sitten voikin hypätä odottamaan ensi vuonna tulevaa kakkoskautta. Katso tämä, kun  haluat jännittää, pelästyä ja päivitellä sitä, mihin ihmisyys onkaan matkalla. Sopii katsojalle, joka pitää laadukkaasti tehdyistä isoista ja jatkuvajuonisista tv-tuotannoista. Sopii myös niille, jotka eivät ole scifin eivätkä länkkäreiden faneja, eli genren ei pidä antaa rajoittaa.

Parasta sarjassa ovat näyttelijät. Sarjassa rakennetaan myös upeita cliffhangereita joka jakson päätteeksi. Muistuttaa   Ex Machina - ja Interstellar -elokuvista jotka kannattaa muuten katsoa vaikka ei ryhtyisikään Westworldin seuraajaksi , Westworldin tunnelmassa on samaa pahaenteisyyttä kuin niissäkin. Ilmiöksi noussut kuvaus homoseksuaalin miesporukan elämästä nykypäivän San Franciscossa. Sarjan päähenkilö Patrick Jonathan Groff kamppailee sitoutumisongelmiensa kanssa ja pähkäilee deittailun etikkaa.

...

Kalua homoseksuaaliseen äidiltä tupakka fetissi

Isot homoseksuaaliseen luomumeis mummon isot meis

Se taas johtuu muovienpehmentimistä. Kyllä heille jotka on kohdannut tämän sukupuolihäiriön tulisi päästä täysvaltaiseksi yhteiskunnan jäseneksi.

No mikä on sinun kantasi Nasima? EKP ei kysy sinulta eikä minulta eikä Suomelta paljonko pumpataan rahhoo Ranskaan. Suomen veronmaksaja kyllä maksaa sillä EKP toimii Suomen veronmaksajien takuulla. Jos me olemme vapaassa pudotuksessa niin missä Ranska on? Lähtekää jo suunnittelemaan katastrofirysäyksen hoitamista. Kokkarit, Demarit ja Kepulit sotkivat meidät katastrofiin Vanhasen-Kataisen hallituksen päätöksillä.

Lakiehdotuksessa ei tietenkään ole kyse homojen oikeuksista saati tasa-arvosta, vaan avioliiton määritelmästä. Se olkoon edelleen miehen ja naisen välinen, jolle asialle on mm. Sitten on muita liittoja kuten avoliitto tai rekisteröity parisuhde. Adoptio-oikeutta en homoliitoille antaisi, koska silloin lähtökohtaisesti lapsi jätettäisiin ilman isää tai äitiä.

Jos niissä on epäkohtia, niin ne pitää korjata. Jos suhteen nimitys tuottaa joissain yhteyksissä ongelmia, niin sehän hoituu muuttamalla lomakkeita. Ihme juttu kun tämä tyttö opettaa meille suomalaisille kuinka nykyajan suomessa pitäisi ajatella.

Juttu on kuitenkin niin, että täällä saadaan ajatella niin kuin vaikka luvulla ilman että Afganistanista pakolaisena tullut muslimi tyttö meidän ajattelun ja sanomisen vapautta rajoittaa. Kirjoitus itsessään oli hyvä,mutta onko hän tullut ajatelleeksi,miten kiusataan normi perheen lasta,saati sitten homo perheen,?

Onko pakko julkisesti kertoa kaikille,että me ollaan homoja? En minäkään julkisesti kerro että olen masokisti. Mikä ihme tässä on että kaikesta pitää tehdä julkista? Miksi pitää sada lapsia perheeseen jossa perhearvot eivät ole ne normaalit,kun ei ne normaalitkaan saa niitä lapsia millään. Tämä Nasim voisi hyvin tehdä työtään siellä mistä on tullutkin.

Jospa me suomalaiset tehtäisiin työtä edes meidän heikoimpien puolesta. Jätetään tämä homous nyt vähemmälle,kun on tärkeämpiäkin asioita,esim vanhukset ja lapset. Ja ja lapsista sen verran,että kaksi samaa sukupuolta olevaa,ei normisti lisäänny. Ja Nasim,mene sinne omaan maahasi tekemään hyvää,me koitetaan täällä samaa. Nyt kun Nazima olet saanut maastamme kaiken koulutuksen ja muun hyvän, niin mitäpä jos lähtisit sinne muslimimaihin tekemään tuota maailmanparantamistasi.

Me viihdymme maassamme oikein hyvin ilman tasa-arvoista avioliittolakia ja homojen adoptio-oikeuksia. Meni sinne Lähi-Itään ja muualle hoitamaan naisten tasa-arvo samalle tasalle kuin meillä, tai keskity ihan oikeisiin ongelmiin ja edes YRITÄ olla palkkasi arvoinen. Jotain kiitollisuutta eikä tuollaista populistista tuubaa ongelmista, joita ei edes ole olemassa. Kukaan ei kuole, jos homot ei saa adoptoida, mutta mene vaikka käännyttämään Talibaneja välillä.

Miten voi joku olla täysin vailla nöyryyttä ja jatkaa ylimielistä naputtamista asiasta, joka ei ole todellista ongelmaa nähnytkään.

Olen sitä mieltä, että Sinun pitäisi oppia kunnioittamaan toisten mielipiteitä. Tätä vaadit muilta — unohdat, että olisi syytä katsoa peiliin.

Oma ajattelutapasi on aivan yhtä mustavalkoista kuin niiden, jotka puolustamaasi asiaa eivät mielestäsi oikealla tavalla ymmärrä ja puolusta. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja vakaumukseen. Siis muillakin kuin Sinulla.

Odotan Sinulta kypsempää suhtautumista — aikuiselta odotettavaa. Eikä siinäkään vielä mitään, jos vaikkapa suurin osa Suomen kansasta olisi sitä mieltä että kaksi samaa sukupuolta olevaa voi kasvattaa lapsen tasapainoiseksi ihmiseksi, mutta kun Suomi ei ole koko maailma.

Tällä tarkoitan sitä, että jos laki menisi läpi ja adoptio-oikeus homopareillekin sallittaisiin, jäisi myös heteropareilta silloin adoptiot väliin koska monessa muussa maassa ei tätä sallita ja adoptiot kiellettäisiin Suomelta kokonaan.

Jos luoja ei ole luonut lapsentekoon vehkeitä homopareille, niin miksi heidän pitäisi saada se lapsi adoptoida?

Lapsi kun ei ole koira, kani tai kissa vaan ihminen. Mitäs jos katsottaisi niitä velvollisuuksia myös? Ei tule olemaan helppo lapsella elämä jos äidin nimi on matti,isän nimi matti ja pojan nimi matti kun koulussa opettaja kysyy. Onko kukaan miettinyt tällaista asiaa LAPSEN kannalta, vai onko jälleen tapetilla vain homojen oikeudet siihen ja homojen oikeudet tähän? Odotan innolla kommentointiasi näihin ja mikäli näitä kysymyksiä ei julkaista, ne sitten tulevat esille jonkun toisen blogissa ja siellä mainitaan myös se ettei täällä uskallettu julkaista eikä vastata.

Teet itsestäsi todella typerän haastamalla julkisesti riitaa. Anna jokaisen olla omaa mieltä. Sinä saat olla sitä mieltä mitä olet ja Soini saa olla omaa mieltä. Jos olot ei kelpaa, voi palata Afganistaniin. Soini tarkoittaa homorummutuksella median homopropagandan levitystä.

Venäjällä seksuaalinen poikkeavuus käsitetään kokonaisvaltaiseksi häiriöksi eli homot ovat aina myös pedofiilejä ja nekrofiilejä ja eläimiin sekaantujia, jne.

Meillä näitä käsitellään vain erillisinä seksisuuntautumisina. En ole Persu enkä rasisti, enkä edes homofoobikko! Tästä käy ilmi homoseksuaalisuuden kannattajien oma agenda sen suhteen, miten homopropagandaa tulisi parhaiten levittää. Tämä ohjelma on Guide-homolehden marraskuun numerosta v. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto perinteinen manipulaation keino.

Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.

On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin. Homot on kuvattava positiivisesti.

Asiallisilla perusteilla ei väliä. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: Vanha sivistys- ja tasa-arvovaltio Ranska jakautui tässä elintärkeässä asiassa niukasti kahtia.

Muu maailma jatkaa kehittymistään keskittymättä ensisijaisesti vehkeisiinsä. Demokratiaa, ei homokratiaa, poliitikot! Hurskastelu tasa-arvolla, vapaamielisyydellä ja rakkaudella on taktisena valintana niin eilistä. Parahin Nasima, Suomessa ihan Hämeenlinnassa syntyneenä en koe olevani idiootti, vaikka sinä nimeätkin minut siihen joukkoon kolumnissasi. Olen taapertanut vaihtelevalla menestyksellä maapallon päällä vuotta ja en oikein vieläkään ymmärrä, miten tämä kokonaisuus toimii.

Ilmeisesti sinä olet sen ymmärtänyt, koska olet päättänyt jakaa niin meidät suomalaiset kuin muuallakin asuvat ihmiset kahteen eri ryhmään, idiooteiksi tai tai sukupuolineutraali avioliittolain kannattajiksi. Jos sinä todellakin olet elänyt ja asunut kolmessa eri maassa, minua mietityttää miten et ole huomannut eri uskontokuntien suhtaumista samaa sukupuolta olevien ihmisten avio- tai avoliittoihin.

Kansalliset ja kansainväliset kulttuurierot niin uskonnossa kuin kulttuurienkin kesken niin isot, ettei niitä yhdessä ihmiselämän pituisessa pyrähdyksessä opita, eikä edes ymmärretä. Vaikka minä olenkin sinun suomalaisten joukossa se idiootti, niin minä kysyn sitten sinulta, mikä sinä sitten olet?

Kuulut SDP-puolueeseen, joka on eduskunnassa, joka on äänestänyt 5 miljardin säästöistä, nostanut suomalaisten työväestön veroprosentteja koko hallituskauden ajan, äänestänyt eläkeiän nostamisen puolesta, yms. Ydinkysymyksenä on se, oletko sinä A.

Jonkun käsikassara, joka vain antaa kasvot jollekin kysymykselle? Oletko sinä unohtanut juuresi ja kiellät syntymämaasi kulttuurin?

Se, että ihmiset asuvat yhdessä ja toteuttavat unelmiaan se upea asia. Se, että sen varjolla aletaan politikoimaan on ala-arvoista ja halveksittavaa toimintaa. Jos jokin asia tuntuu pahalta eikä sitä voi hyväksyä, miksi sen julki tuominen on tuomittavaa?

Kuka nyt rajoittaa ketä tässä asiassa? Jos haluan elää oman uskontoni arvojen mukaisesti, johon kuuluu avioliiton kunnioittaminen miehen ja naisen välisenä liittona, kenellä ja millä perusteella on oikeus sanoa minun olevan väärässä?

Timo Soini tekee päätöksiä oman arvomaailmansa mukaan, josta syystä olen siirtynyt äänestämään häntä. Muut poliitikot ovat populisteja, jotka vain haluavat miellyttää mahdollisimman monta äänestäjää. Kaikenlainen pahuus, haureus, irstailu ja kaiken mahdollisen muuttaminen luonnolliseksi on luettavissa Raamatusta, joka näyttää tietävän mitä tulossa on.

Kaikilla ihmisillä on täsmälleen sama ihmisarvo, mutta ei sitä voi käyttää tekosyynä paheksuntaa aiheuttavien poikkeavuuksien hyväksymiseen. Maailma ei ole niin mustavalkoinen, että asioista on vain yksi oikea mielipide, Nasima Razmyarin mielestä näyttäisi näin kuitenkin olevan.

Vaikka homoseksuaalien avioliiton kieltäminen aiheuttaa heille itselleen mielipahaa, niin sen hyväksyminen aiheuttaa pahaa mieltä ja vastenmielisyyttä vielä useammalle ihmiselle. On kuitenkin oikein, että asia ratkaistaan demokraattisesti, jos suurempi osa kansasta sitä haluaa, niin olkoon sitten niin.

Minun ei siitä huolimatta tarvitse hyväksyä asiaa, vaikka se olisi laillinen. Eiköhän kantasi ole jo tullut selville ja Tomi Soini ei ole ainoa jonka tunteet kuohahtelee kun Avioliittoa puuhataan homopareille. Pitääkö seuraavaksi alkaa heteroille järjestämään ihan oma Heteroavioliitto ettei tarvitsisi selittää uteliaille että minkälaisessa avioliitossa oikein on?

Parastahan olisi jos asiasta järjestettäisiin kansanäänestys eduskuntavaalien ohessa, ja siihen tulokseen olisi tyytyminen. Tahan nyt mielummin lahdetieto joka ei ole vihervasemmiston sopivalle kohderyhmalle tekema tutkimus jonka tulokset esitellaan niin, etta pikaisesti saattaisi ymmartaa asian olevan juuri nain.

Itse olisin taipuvainen kyseenalaistamaan tuon vaitteen, kai se on juuri sita homorummutusta mita Soini tarkoittaa? Timo Soini on politiikan kummajainen puolueineen. Eriarvoisuus on Suomessa sallittua, mutta suvaitsevaisuuden unohtaminen kanssaihmisiä kohtaan on vakava virhe. Miten puolueen kannattajat voivat hyväksyä ne monet äärilaidan kannanotot, joiden takse sen edustajat ovat ryhmittyneet.

Mahdollisesti siellä seisovat Suomen viimeiset patavanhoilliset, joilla ei ole selkeää käsitystä tästä ajasta. Puoluekokousväki oli kuvissa kovin iäkästä. Puolue on auringonlaskun puolella. Nazima on oikeassa suvaitsevaisuuden suhteen ihmisten henkilökohtaisissa valinnoissa. Tällaisen suuntautuneisuusvalinnan, joka koskee yksilöä itseään, ei pitäisi olla etukäteen tuomitsijoiden päätettävissä. Uskonto ja seksi, aika epäoleellisia asioita politiikassa.

Kannattaisi ehkä monenkin huomioida asia, kun vaaleissa valitaan maata johtamaan uusi satsi edustajia. Lapsilla, eläkeläisillä, työttömillä, niillähän sitä perinteisesti ääniä kalastellaan. Sinkut tullevat nousemaan ratkaisevaan rooliin ääniä jaettaessa. Niitten asioista ei moni puhu, keskusta vilautelut sitä korttia, muut puolueet ei. Yks tärkeimmistä asioista, millä ei saa ääniä on ulkopolitiikka. Siitä ei kukaan uskalla puhua. Ja se siis on erittäin tärkeä asia, mutta se ei ole mediaseksikästä.

Nämä uskonto- ja sukupuolijutut,nämät ei oikein edes ole kunnon lillukanvarsia tärkeitten asia asia-asioiden rinnalla. Toivoisin myös, että Suomen muslimiyhteisöissä alettaisiin avaamaan keskustelua seksuaalivähemmistöistä ja yhdenvertaisuudesta. Suomen islamilaista yhdyskuntaa ja muita poliittisia muslimijärjestöjä pitäisi enemmän haastaa tasa-arvo asioissa. Homofobiaa ei pidä hyväksyä missään muodossa uskonnosta riippumatta.

Kaikille pitää antaa samat juridiset oikeudet riippumatta siitä onko liiton jäsenet samaa tai eri sukupuolta. Mutta jos ovat samaa, ei liiton nimi voi olla avioliitto. Sana avioliitto tarkoittaa Suomen kielessä määritelmällisesti miehen ja naisen liittoa.

Jos kahden miehen tai kahden naisen liittoa aletaan kutsua avioliitoksi, se on suurin piirtein sama kuin harakkaa pitäisikin alkaa kutsua varikseksi. Tämä kommentti siis ilman mitään arvolatauksia, mutta ei aleta vääntelemään sanojen merkityksiä. Mikä oikeuttaa ketään rajaamaan mielipide vapautta? Nasimalla on omansa ja sen ymmärtää poliittisen pyrkyryyden siivittämänä mutta siihen on myös muilla oikeus ilman pyrkyryyttä. Itselläni ei sinänsä ole mitään homoja vastaan. Mutta suuntaus, taipumus olipa se millainen tahansa ei tarkoita sitä lakeja täytyisi muuttaa.

Suomessa on toimiva, tasa-arvoinen avioliittolaki. Mitään tarvetta sen muuttamiseen ei ole. Suomalaisena koen, lähtökohtasi huomioonottaen, sinut pyrkyriksi ja pahimmanlaatuiseksi opportunistiksi. Vuoden paholaisesta näyttää olevan kyse tai ei ymmärrä mistä puhuu. Nazima kirjoittaa päinvastoin kuin Raamattu opettaa.

Sukupuolineutraali avioliittolaki on Jumalan säädöksiä vastaan, homous tuomitaan Raamatussa. Jumala ei ole luonut sukupuolineutraalia ihmistä, eikä heitä voi näinollen vihkiä liittoonkaan. Jokaisen on kannettava ristinsä kunnialla loppuun saakka ja niitä riittää jokaiselle. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat. Ja sinä teet samaa julistaessasi Soinin alentavilla nimillä, yrität laittaa hänet sopeutumaan…huh mikä logiikka naisella on.

Mikä on se mielipide tuohon avioliittolain muutokseen muu kuin poliittinen? Ei oikein voi olla huomaamatta asiaa kun perustelut on olla vastaan joidenkin puolueiden ja jopa henkilöiden näkemyksiä. Suurin osa suomalaisista kun kannattaa perinteitä.

Myöskään se ei voi olla syy puoltaa avioliittolain muutosta, että mennään eteenpäin, kaikkeen järkevään kehitykseen kuuluu seurauksien selvitys. Pitäisikö nyt sitten esimerkiksi mennä sinne kotimaahan tai Afganistaniin auttamaan niitä homoja. Tai somalit jos katsovat että suomi ei ole hyvä maa heille, eikä he hyväksy meidän normikäytäntöjä voivat vapaasti palata kotiinsa somaliaan, kun siellä asiat ovat niin hyvin?

Ymmärrettävää on tietysti, kun me veronmaksajat ylläpidämme kaikkia teitä tuilla ja järjestöjen palkkalistoilla olevien elämää. Jokainen kristitty ja kristillisiä arvoja Jumalaan uskova ja raamatun sanan pyhänä Jumalan sanana pitävä Suomen kansalainen ei halua homoliittoja ja olen täysin samoilla linjoilla tässä Soinin ja Räsäsen ja suuren kristittyjen joukon kanssa, että Jumala ei ole tarkoittanut mitään sukupuolineutraalia avioliittoa vaan miehen ja naisen välisen avioliiton ja kaikki muut ihmisten sotkotukset ovat syntiä ja väärin.

En ole uskovainen en konservatiivi enkä liberaali idiootti. Homous on minusta luonnotonta. Hauskanpito on asia erikseen. Jos omat lapseni ilmoittaisivat olevansa homoja tapaamisemme saattaisivat olla aika harvassa. Perinnöt tuhlaisin aivan varmasti ettei jäisi mitään jaettevaa. Tuollaista avioliittolakia kaikkine juridisine oikeuksineen en kannata millää muotoa. Avioliitto on piehen ja naisen välinen liitto. Olkoon Tuleva laki, mikä ei toivottavasti tule milloinkaan voimaan, pariliitto laki ja siin elävät pariliitossa.

Mielipiteilleen ja tottumuksilleen ihminen voi mitään. Eikö sinulla oo ollenkaan semmosta omaa asiaa, kun aina tunnut tarttuvan Soinin sanomisiin? Muistuttaa  tummista ja tyylikkäistä nordic noir -sarjoista, kuten ruotsalais-tanskalaisesta  S illasta , tanskalaisesta  Rikoksesta  ja ruotsalaisista Beck-elokuvista. Sarja kertoo kolmikymppisen naisen ja hänen lähipiirinsä ihmissuhdesekoilusta nuhjuisessa nyky-Lontoossa.

Seksiriippuvaisen, masentuneen ja tunne-elämältään epäkypsän Fleabagin tarina sai alkunsa näyttelijän esityksestä, joka palkittiin Edinburghin maineikkaalla Fringe-teatterifestivaalilla.

Tarjolls on kuusi 25 minuutin pituista jaksoa — eli nopea välipala. Katso tämä, kun  olet valmis samaan aikaan kiusaantumaan, pyörittelemään silmiä, nauramaan ääneen ja nyyhkimään. Sarjaa tituleerataan sadcom-genren edelläkävijäksi hyvästä syystä. Sopii katsojalle, joka  pitää  Girlsin  nuhruisuudesta mutta tykkäisi vielä enemmän, jos Girls olisi brittisarja. Parasta sarjassa  ovat viiltävän osuvat huomiot kolmikymppisen naisen peloista, kivuista ja toiveista ihmissuhteissa.

Fleabagin hahmot ovat yhtä epätäydellisiä kuin Girlsin porukka, mutta kehityskaari itsekeskeisestä mulkusta kovia kokeneeksi symppikseksi , joka Girlsissä on venytetty kuuteen tuotantokauteen, tapahtuu kolmessa tunnissa. Syyhyää veemäisesti, mutta raapiminen tuntuu hyvältä. Sitä paitsi siitäkin paranee. Sarja kertoo yksinhuoltajaäidistä, joka tasapainottelee uransa, kolmen tyttärensä kasvattamisen ja naapurissa asuvan hömelön äitinsä välillä.

Sarja on komediasarja, joka ei oikeastaan naurata, se on niin sanottua sadcomia. Näet sarjan  HBO Nordicista yhteensä kymmenessä noin puolen tunnin jaksossa.

Parasta sarjassa on päähahmo Sam Pamela Adlon , aivan mahtava äitiesikuva — emmekä nyt tarkoita, että hän olisi mikään kiiltokuvamamma. Muistuttaa  siitä, että vaikka perhesuhteet ovat miten kuluttavia ja riitaisia tahansa, äidin ja lapsen välinen suhde pitää usein pintansa. Loistava sarja perhesuhteista, erosta, sinkkuudesta ja ihastuksesta.

Jokainen teinistä vanhukseen löytää sarjasta samastumiskohteen. Sarja on hauska, kiusallinen ja viiltävä. Näet sarjan  HBO Nordicista. Tarjolla on kaksi kautta puolen tunnin jaksoja. Yhdessä kaudessa on 10—13 jaksoa. Katso tämä, kun  haluat avata tunnelukkoja perheessäsi tai ihmissuhteessasi — Casual itkettää ja naurattaa ja toimii terapiana. Sopii katsojalle, joka nauttii nokkelasta dialogista ja elämässä hapuilevista ihmiskohtaloista.

Muistuttaa  illanistujaisia, joissa avaudutaan parin viinipullon äärellä — ja lopulta ollaan joko helpottuneita tai entistä ahdistuneempia. Sarja on yhdistelmä scifiä ja länkkäriä.

Se sijoittuu ei välttämättä kovinkaan kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa ihminen on onnistunut luomaan hyvin ihmismäisiä robotteja. Robotit elävät Westworld-nimisessä elämyspuistossa, jonne ihmiset lähtevät lomillaan toteuttamaan villeimpiä haaveitaan — eli käytännössä puiston ihmisvierailijat ryyppäävät, ampuvat ja paneskelevat robottien kanssa, jotka eivät voi vahingoittaa ihmisiä eivätkä muista kokemastaan mitään.

Sarjan jännite perustuu siihen, että katsojaa aletaan kutkutella: Entäpä jos robotit muistavatkin? Sarja on suurtuotanto, josta toivotaan menestykseltään seuraajaa Game of Thronesille. Näet sarjan HBO Nordicista.

Kaudessa on 10 jaksoa, joista viimeinen tulee HBO: Ensimmäisen kauden katsoo helposti parissa päivässä ja sitten voikin hypätä odottamaan ensi vuonna tulevaa kakkoskautta. Katso tämä, kun  haluat jännittää, pelästyä ja päivitellä sitä, mihin ihmisyys onkaan matkalla.

Sopii katsojalle, joka pitää laadukkaasti tehdyistä isoista ja jatkuvajuonisista tv-tuotannoista. Sopii myös niille, jotka eivät ole scifin eivätkä länkkäreiden faneja, eli genren ei pidä antaa rajoittaa.

Parasta sarjassa ovat näyttelijät. Sarjassa rakennetaan myös upeita cliffhangereita joka jakson päätteeksi. Muistuttaa   Ex Machina - ja Interstellar -elokuvista jotka kannattaa muuten katsoa vaikka ei ryhtyisikään Westworldin seuraajaksi , Westworldin tunnelmassa on samaa pahaenteisyyttä kuin niissäkin.

Ilmiöksi noussut kuvaus homoseksuaalin miesporukan elämästä nykypäivän San Franciscossa. Sarjan päähenkilö Patrick Jonathan Groff kamppailee sitoutumisongelmiensa kanssa ja pähkäilee deittailun etikkaa. Sarja koskettaa ja huvittaa samaan aikaan. Tarjolla on kaksi kautta 8—10 puolen tunnin jaksossa. Sopii katsojalle, joka fanitti Girlsiä , mutta kaipaa tuoretta näkökulmaa. Muistuttaa  jotain makeaa ja raikasta, kuin tuoreita mansikoita, joita dippaillaan kermavaahtoon. Se kertoo tositapahtumiin kahden uraauurtavan tutkijan työstä seksuaalisuuden tutkimuksessa ja luvuilla.

Sarjasta on tehty neljä tuotantokautta, joissa on 10—12 tunnin jaksoa eli puuhaa pariksi viikonlopuksi. Sopii katsojalle, joka on kiinnostunut historiasta, mutta jolle historialliset dokumentit ovat liian kuivakoita. Parasta sarjassa ovat upeiden näyttelijäsuoritusten lisäksi upeat kampaukset, meikit ja tyylit.

Sarjan katsottuasi jäät harjoittelemaan täydellistä kissansilmä-rajausta. Nyt oli täydellinen juttu täydelliseen kohtaan! Hyvä sarja katottu loppuun ja se tyhjyyden tunne kun ei vaan tiedä löytääkö enää ikinä netflixistä yhtä hyvää uutta. Super kiinnostava kattaus, screenshottasin lähes kaikki niiden heikkojen päivien varalle kun ei tiedä mitä katsoa.

Erityisesti yllätti poiminnat yleareenasta jota ei tuu yleensä katsottua. Yle Areenan tarjonnasta tulee ehdottomasti mainita Broad City, jonka kaikki kolme kautta ovat katsottavissa palvelusta. Kyseessä on räävitön komedia parikymppisistä Abbista ja Ilanasta, jotka paljastuvat sarjan edetessä mahtaviksi feministi-ikoneiksi.

Katso tämä, jos kaipaat roisia huumoria ja raikasta otetta sukupuoliroolien esittämiseen. Looking-sarjasta on tehty myös elokuva! Tavallaan sarjan päätökseksi, kun kolmatta tuotantokautta ei tehtykään. Tää juttu osui sopivaan saumaan. Se ois ehkä otettava tuo HBO Nordic, nuo sarjat ainakin vaikuttaisi siltä että osuis ja uppois.

Netflix onkin ollut suurkulutuksessa jo pidempään. The Crownin ahmin heti kun se ilmestyi, tykkäsin. Black Mirroria myös olen pikku hiljaa kattonut, juurikin pieninä annoksina, ettei käy liikaa ahistamaan, suosittelen. Tykkään kovasti myös Netflixin dokkaritarjonnasta ja yksi aiivan ultimate hömpemmän puolen lempparini vaikka tämä ei sarja-kategoriaan menekään on Iris. Tämä pitäs kyllä kaikkien kattoa - se nainen on vaan niin huikea! Mun suurin toive on, että saan pyhittää joulun pyhät netflixille ja uusille joululahjakirjoille, mutta saa nähdä, jääkö kouluhommia vielä lomallekin tehtäväksi.

Oikeasti, en ymmärrä miksi se on aina niin raivokas, vaikka muuten hyvä näyttelijä onkin. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Haluatko katsoa tämän hetken parasta komediasarjaa tai koukuttavinta uutuusjännäriä? Nämä kaikki katsot viikonlopussa tai parin päivän sairaslomalla. Lupaamme, tässä on sinulle uusia löytöjä.