Dildo kaluun paras nainti gay

dildo kaluun paras nainti gay

Dildo kaluun paras nainti gay

Maanantaiaamun aurinko kirpaisi silmään, ja minä vääntäydyin ylös sängystäni. Aamu alkoi kuin mikä tahansa aamu, harmaana ja hohdottomana. Tyttöystäväkin oli kerännyt hammasharjansa talteen pari viikkoa sitten. Vai olikohan siitä jo kuukausia. Anyway, olin kuulemma ollut liian poissaoleva.

Kuin minua ei kiinnostaisi tippaakaan, kuin tähtäisin jatkuvasti johonkin suurempaan. Aamurutiinit kuljettivat minut suihkun ja vaatekaapin kautta kahville ja peilin eteen. Näin edessäni nuoren miehen, mutta toisinaan ulkokuori pettää. Puin tyttöystävältä jääneet alushousut jalkaan ja hymyilin itsekseni. Se on kuulkaa hykerryttävä piristys arkipäivään. Unisen bussimatkan jälkeen saavuin koululle. Luentosalin ulkopuolella odotti Mika, luottoystäväni jo ala-asteelta lähtien.

Jaoin hänen kanssaan suoraan sanottuna kaiken, mitä uskoin hänen haluavan kuulla. Hän oli ainut, joka ymmärsi syyn tyttöystäväni turhautumiseen. Olihan hän ainut, joka tiesi minun hiipineen huppu päässä ostamaan dildoa. Mika oli tuohon aikaan jo ylioppilas, mutta minä vasta aloittelin lukiota. Olin kävelemässä Mikan luo, aloittamassa juttelun huonosta säästä ja bänditreeneistä, kun yllättäen tiedostin Mikan seurassa seisoskelevan henkilön.

Pysähdyin niille sijoilleni, melkein tiputin laukkuni. Tumma tukka, ehkä olkapäille, hieman kihartuva. Ja yksi vaalea raita. Yksi helvetin vaalea raita, joka nosti hänet saman tien muitten yläpuolelle.

Parransänki oli se viimeinen pisara. Siirryin lähistölle, mutta en kuvitellutkaan liittyväni seuraan.

Itsetuntoni oli kyllä kunnossa, mutta en kykenisi tekemään haluamaani ensivaikutelmaa mieheen, jota tuskin kiellettäisiin tupakoimasta luennolla. Tuon näköisen miehen edellä liikennevalot vaihtuvat vihreiksi, ja hän kulkee hidastavien autojen edestä katse horisontissa. Hän saa pitää kenkiä junanpenkillä, eikä häntä koskaan ole ohitettu jonossa. Hän näyttää paljolti sellaiselta, jota lippispäät tulevat kovistelemaan baarissa, mutta hän on ylittänyt rajan. Hän oli suorastaan pelottava.

Väkijoukon lomasta katselin tuota ilmeikästä olemusta, joka oli tullut mullistamaan maanantaiaamuni. Nopea hymy vilahti hänen kasvoillaan silloin tällöin. Hymy kavensi hänen silmänsä kapeiksi, mutta seuraavassa hetkessä hän vakavoitui jälleen. Harvoin näkee sellaista tarkkaavaisuutta. Hän vaikutti olevan tietoinen kaikesta ympärillään.

Luennon jälkeen löysin Mikan lekottelemasta penkeiltä, ja puristin hänestä ulos jokaisen tiedonmurusen. Että pitikin aina joutua tähän rooliin. Miksi minä en voisi itse tutustua ihmisiin? Miksi minun täytyi kerta toisensa jälkeen joutua onkimaan tietoja Mikalta? Lisäksi tiedot osoittautuivat aina myöhemmin hyödyttömiksi, sillä olen valehtelematta aloitekyvytön, kun kyse on miehistä.

Ymmärrän täysin, miksi homo jää niin usein yksin, ja miksi entisaikoina poika teki aloitteen. Aloite on niin uskomattoman paljon helpompi tehdä tytölle. Mika kertoi nimen olevan Sami, ikää 26 vuotta, ja synnyinmaa Englanti.

Englanti, Englanti, Englanti, mitäköhän siitä pitäisi tulkita? Itse en ollut koskaan käynyt Ruotsia pidemmällä, ja lisäksi olin kymmenen vuotta nuorempi. Viikko kului, ehkä parikin. Luennoilla hakeuduin Samin taakse istumaan. Mitä hittoa sekin teki lukiossa, en tiedä, oli varmaan aikuislukion puolella. Katselin vahvaa selkää ja vajosin syviin fantasioihin. Siis ihan totta, unohdin. Kesti kauan palata tilanteen tasalle luennon loppuessa. Tunti kului kuvitellessa, miltä tuntuisi koskettaa, painautua tuota selkää vasten… Ja tyttöjen alushousuissa kuumotti.

Sami oli jatkuvasti mielessäni, vähintäänkin taka-alalla. Hän antoi olemassaolollaan piristysruiskeen elämälleni. Iltaisin en malttanut laiskotella. Jos en saanut lähdettyä ulos, kävelin edestakaisin kotona. Laihduin pari kiloa hermoillessani, sillä myös ruokahalu koki kovan kolauksen Samin ilmestyttyä elämääni. Jos ulkopuoliselta kysytään, Sami ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota. Hän oli taitava vihjaamaan täysin salaisesti.

Hän kiinnitti katseensa minuun peilin kautta, suuret silmät välkkyen. Hän oli vähällä suistaa esitelmäni raiteiltaan nojautuessaan eteenpäin ja tuijottaessaan minua syvään henkeä vetäen. Esitelmän jälkeen kävelin paikalleni, ja hän koski reiteeni. Juuri niin vähän, etten kuvitellutkaan hänellä olevan julkista asiaa. Toisinaan tapahtuu asioita, joita ei alkuunkaan osaa odottaa tapahtuvaksi.

Asioita, joihin ei ole ollenkaan valmis. Sain kuulla Mikalta olevani tervetullut Samin tupareille. Perjantai-iltapäivänä hypin melkein seinille. Käänsin vaatekaappini moneen kertaan ympäri. Kävin suihkussa, ja myöhemmin kävin vielä uudelleen suihkussa. Sain syötyä yhden mandariinin. Lopulta puin päälleni mielenkiintoisen väriset sammarit ja mustan pitkähihaisen t-paidan.

Kengät, kudottu kaulahuivi, reippaasti kavennettu puvuntakki, ja niin astuin ovesta ulos varmana siitä, että palatessani olisi paljon uutta ajateltavaa. Samilla oli tietysti oma asunto, jo ties kuinka mones sellainen. Itse Samia ei näkynyt missään minun ja Mikan saapuessa, mutta eihän se ollut ihmekään, sillä väkeä oli paljon. Juuri tätä olin pelännytkin.

En tunnistanut ainuttakaan naamaa. Lähes jokainen vieras oli Samin ikäinen. Sentään en hävinnyt heille pituudessa, vaikka hoikka olinkin. Ilta sujui yllättävän rennosti. Sami kierteli tasapuolisesti vieraittensa keskuudessa, eikä antanut katseittemme kohdata. Asunnossa sen sijaan riitti katseltavaa. Muun muassa valokuvia oli loputtomiin, ja olinkin nähnyt Samin kerran kameransa kanssa kaupungilla. Illan mittaan löysin itseni jopa soittamasta kitaraa parikymmentä aikuista yleisönäni.

Sami makoili sohvalla ystäviensä keskellä. Katseeni kiinnittyi jatkuvasti hänen kiristäviin housuihinsa. Hänen kaikista viimeisenä olisi kannattanut harrastaa tyttöjen housuja, sillä mahtumisen kanssa teki selvästi tiukkaa.

Käänsin ajatukseni väkisin muualle, ettei itsellänikin vaan pian alkaisi kiristää. Sami oli kyllä illan kuningas, ei epäilystäkään.

Housujen lisäksi nauru, hymy ja koko loistava olemus takasivat sen, etten ollut ainut, jonka katse kiinnittyi Samiin kiusallisen usein. Puolenyön aikoihin väki alkoi käydä turhan huojuvaksi. Vähitellen Sami saatteli yhden jos toisenkin ulos ovesta. Kävelin viimeisten joukossa kohti eteistä.

Suunnittelin osuvan hyvänyönkatseen ja hyvän repliikin. En tosin ehtinyt toteuttaa niitä. Tiesimme molemmat aivan hyvin, ettei viimeinen bussini ollut mennyt mihinkään. Lievästi sanottuna hämmentynyt Mika lähti ilman minua. Sami hävisi kaappeihinsa ja heitti pian minulle makuupussin. Jäin pitkäksi aikaa seisomaan keskelle olohuonetta, enkä sohvalle päästyänikään saanut unta pitkiin aikoihin. Olisi edes joku muukin jäänyt yöksi. Aamulla uni loppui kuin seinään. Heräsin ja nousin saman tien entistä sekavammin ajatuksin.

Jos olisin pitänyt jotain käsissäni, olisin varmasti tiputtanut sen, kun Samin makuuhuoneen ovi aukesi heti takanani. Sami tuli huoneestaan haukotellen, kauniit silmät puoliummessa, sanoen karhealla äänellään jotain huomenien tapaista. Hän tuoksui vahvasti ihmiseltä. Sami käveli perässäni kylpyhuoneeseen. Kuten odottaa saattaa, hän ei häiriintynyt tilanteesta tippaakaan, vaan rojahti pöntönkannelle hieromaan unia silmistään.

Odottelin ja pohdin hetken, kunnes ymmärsin hänen olettavan, että kävisin suihkussa… siinä hänen silmiensä edessä. Suihkuverhosta ei ollut tietoakaan.

Sydän pamppaillen riisuin vaatteeni, tärisevin jaloin astuin suihkuun. Toivoin hartaasti, ettei Sami huomaisi olotilaani. En ollut varma, oliko jännite vain mielikuvitukseni tuotetta. Mistä olikaan lähtöisin, se aiheutti äärimmäisen epätoivottua kihelmöintiä ja sykettä jalkoväliin. Kasvoi jotain suurta salattavaa.

Pelkkä seinää vasten seisominen tuntui kovin turvattomalta, ja välillä lähes unohdin hengittää. Jalkoväliä pestessäni koskin jänteväksi kovettuneeseen elimeeni. Sain itsessäni aikaan sellaisia väristyksiä, että pelästyin niitten näkyvän ulospäinkin. Suihkun jälkeen siirryin peilin eteen pesemään naamaa, tutkimaan omaa lähikuvaani, mitä tahansa, jotta vain välttäisin kääntymästä Samiin päin hakemaan vaatteitani. Yritin päästä eroon sykkivästä erektiosta, joka tuntui keräävän veren ja voiman koko kehostani.

En kuitenkaan mahtanut mitään. Tilanteen lataus oli uskomaton, ja mieleen hiipi kerta toisensa jälkeen mielikuva Samista, joka istui parhaillaan takanani. Tilanne oli mahdoton, enkä voinut muuta kuin kävellä ulos kylpyhuoneesta. Ihan heti en uskonut kuulleeni oikein. Oliko Sami juuri pyytänyt minua tulemaan takaisin kylpyhuoneeseen… Otin lattialta satunnaisen vaatekappaleen suojakseni, ja kävelin pää ajatuksista sekaisin takaisin Samin luo.

Ovelle tullessani näin yhden elämäni mieleenpainuvimmista näkymistä. Sami istui yhä vessanpöntön kannella. Hän nojasi taaksepäin pitäen jalkojaan jonkin verran harallaan. Samin vaatteet, kaikki vaatteet, olivat lattialla omieni päällä, enkä tiedä, missä vaiheessa hän oli ne riisunut.

Se oli varmastikin tapahtunut jo ollessani suihkussa. Samilla oli hurja erektio. Samin lojuessa takakenossa se osoitti suoraan ylöspäin. Hän oli istunut hiljaa takanani.

Olin luullut hänen lepäävän tai odottavan suihkuvuoroa. Sen sijaan hän oli kasvattanut elimen sellaisiin mittoihin, että kaikki fantasiani kalpenivat sen rinnalla. Sori, en tiedä mutta kerro sä. Totta puhuen kysyin asiaa siksi, että huijaako toi hinttari kun aika usein homouden ihanuudesta jaksaa puhua. Kyllä se paljon mahdollista on. Peräaukon tienoilla on paljon hermoja ja lisäksi pepussa liikkuva kalu stimuloi eturauhasta, ja voi saada aikaan melkoisen orgasmin, jos tilanne muuten on kiihottava.

Päästähän se kaikki lähtee. Kyllä se mahdollista on, kun kulli hieroo eturauhasta. Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun pumppaava kalu hieroo eturauhasta ja venyttää peräaukkoa silloin kun on muutenkin kiihottunut.

Joskus nuorempana kun oli etäsuhteessa ja jokunen viikko mennyt ilman, niin ei orgasmiin tarvittu kuin vähän aikaa sen oman kullan tuhmaa juttelua puhelimessa! Pari kertaa kokeiltu vaimon kanssa strappia sellaista emättimeen asetettavaa ja ekalla kerralla tuo onnistui pamputtamaan minut ejakulointiin saakka.

Oli hiukan hämmentävä kokemus. Olen täysin hetero ja vakituisessa naissuhteessani tyytyväinen. Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni. Se on minusta kiihottavaa. Käyn tässä tarkoituksessa seksikaupan filmikellarissa, jossa on reikäseinä koppeja. On tosi kiihottavaa saada kyrpä reiästä käsittelyyni. Olen ensin liukastanut anukseni. Laitan reiästä tulleeseen kyrpään kortsun ja ohjaan sen peppuuni. Aina on mies alkanut jyystämään kovalla innolla.

On kivulla tyytyväinen huokaus kun sperma täyttä kortsun. Voi olla joistain hullun hommaa. Mutta minä saan siitä tosi paljon. Just joo heterot ne vaan kyrpää perseeseensä ottaa, ja perseeseen naipottaa. Täällä maalla meillä ei ole mitään koppeja, eikä reikiä. Jokunen lato on jossa voi olla oksanreikiä, mutta sieltä ei työnny kulli, jota voisi vatkata, saatika ottaa sisäänsä. Kyllä kaupungissa on mukavaa, heitän repun selkään ja tulen sinne.

Anonyymisti olisi kiva kokeilla kaikkea tuollaista. Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa. Naiseen kiinnitetty strap-on panovyö on sitten ihan eri asia. Silloin seksipartneri on eri sukupuolta eikä heterolla ole ongelmaa.

Harrastetun seksin lajilla ei ole väliä homouden ja heterouden suhteen. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli. Nimikkeetkin ovat peräisin kreikan kielestä, jossa prefiksi homo- ὅμο- tarkoittaa samanlaista ja hetero- vastaavasti toisenlaista tai erilaista. Itseasiassa voit hyvinkin olla hetero. On olemassa homoja, jotka voivat rakastua, olla sauhteessa ja suudella miestä, ja sitten on miehiä joilla on fetissi mies kehosta, en luokittelisi heitä homoiksi.

Heillä on vain fetissi, niinkuin joillakin on vaikka kengistä, nahasta, yms. Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen.

Onkohan minussa kuitenkin jotain, joka vetoaa seksuaalisesti miehiin? Meinaan vaan, kun monesti kaupassa käydessä tulee vartija seisomaan viereen haara-asennossa muniaan pidellen?

Kyllä se on mahdollista - itse saan melkein aina kun mies nai minua peppuun. Kun kiihottuu tarpeeksi, niin miehen kalu sisällä vie "rajan" yli ja asialle ei voi mitään. Siinä sitä on ihmettelemistä. Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain.

Ei ole kiinni kaverin kalun koosta tai ulkonäöstä. Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan. Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee. Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat.

Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida. Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti. Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan.

Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin. Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta.

Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä. Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta. Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin. Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa.

Kukko, niin sanottu prosenttinen hetero, yrittää päästä toisesta kukosta eroon kun sellainen osuu silmiin. Vahva reviiritietoisuus ja puolustautuu toista kukkoa vastaan toisella reviirillä. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa.

: Dildo kaluun paras nainti gay

Nuole mun kalua täydellinen gay suihinotto Seksikäs alaston mies gay mies etsii seksiseuraa
HYVÄÄ KALUA PISSA HOMO SEKSI Vastaa alkuperäiseen viestiin peppu orgasmi Kysymys kundeille btmjotka tykkää saada kalua peppuun. Miten sitä oikein kuvailisi? Silloin kun suhteessa on fyysinen ulottuvuutensa. Rullasin kumin dildon päälle, liukastin sen ja aloin työntämään sitä peppuuni. Olen ensin liukastanut anukseni. Hän nappasi käsivoiteen, eikä todellakaan säästellyt.
Dildo kaluun paras nainti gay Seksihän pitäisi olla nautinnollista ja jännittävää eikä pakonomaista puurtamista ilman mielikuvitusta. Sami katseli minua pitkään. Lopulta puin päälleni mielenkiintoisen väriset sammarit ja mustan pitkähihaisen t-paidan. Kun työnnän sen ihan pohjaan, niin se ylettyy tuonne lähelle rintalastaa. Asunnossa sen sijaan riitti katseltavaa. En vastannut mitään, sillä olin vieläkin poikki orkustani.
Dildo kaluun paras nainti gay 275
Rakastelu videot homoseksuaaliseen naisseuraa miehille Gay kuopio chat puhelinseksi live

Puolenyön aikoihin väki alkoi käydä turhan huojuvaksi. Vähitellen Sami saatteli yhden jos toisenkin ulos ovesta. Kävelin viimeisten joukossa kohti eteistä.

Suunnittelin osuvan hyvänyönkatseen ja hyvän repliikin. En tosin ehtinyt toteuttaa niitä. Tiesimme molemmat aivan hyvin, ettei viimeinen bussini ollut mennyt mihinkään. Lievästi sanottuna hämmentynyt Mika lähti ilman minua. Sami hävisi kaappeihinsa ja heitti pian minulle makuupussin.

Jäin pitkäksi aikaa seisomaan keskelle olohuonetta, enkä sohvalle päästyänikään saanut unta pitkiin aikoihin. Olisi edes joku muukin jäänyt yöksi. Aamulla uni loppui kuin seinään. Heräsin ja nousin saman tien entistä sekavammin ajatuksin.

Jos olisin pitänyt jotain käsissäni, olisin varmasti tiputtanut sen, kun Samin makuuhuoneen ovi aukesi heti takanani. Sami tuli huoneestaan haukotellen, kauniit silmät puoliummessa, sanoen karhealla äänellään jotain huomenien tapaista. Hän tuoksui vahvasti ihmiseltä. Sami käveli perässäni kylpyhuoneeseen.

Kuten odottaa saattaa, hän ei häiriintynyt tilanteesta tippaakaan, vaan rojahti pöntönkannelle hieromaan unia silmistään. Odottelin ja pohdin hetken, kunnes ymmärsin hänen olettavan, että kävisin suihkussa… siinä hänen silmiensä edessä.

Suihkuverhosta ei ollut tietoakaan. Sydän pamppaillen riisuin vaatteeni, tärisevin jaloin astuin suihkuun. Toivoin hartaasti, ettei Sami huomaisi olotilaani. En ollut varma, oliko jännite vain mielikuvitukseni tuotetta.

Mistä olikaan lähtöisin, se aiheutti äärimmäisen epätoivottua kihelmöintiä ja sykettä jalkoväliin. Kasvoi jotain suurta salattavaa. Pelkkä seinää vasten seisominen tuntui kovin turvattomalta, ja välillä lähes unohdin hengittää. Jalkoväliä pestessäni koskin jänteväksi kovettuneeseen elimeeni. Sain itsessäni aikaan sellaisia väristyksiä, että pelästyin niitten näkyvän ulospäinkin. Suihkun jälkeen siirryin peilin eteen pesemään naamaa, tutkimaan omaa lähikuvaani, mitä tahansa, jotta vain välttäisin kääntymästä Samiin päin hakemaan vaatteitani.

Yritin päästä eroon sykkivästä erektiosta, joka tuntui keräävän veren ja voiman koko kehostani. En kuitenkaan mahtanut mitään. Tilanteen lataus oli uskomaton, ja mieleen hiipi kerta toisensa jälkeen mielikuva Samista, joka istui parhaillaan takanani.

Tilanne oli mahdoton, enkä voinut muuta kuin kävellä ulos kylpyhuoneesta. Ihan heti en uskonut kuulleeni oikein. Oliko Sami juuri pyytänyt minua tulemaan takaisin kylpyhuoneeseen… Otin lattialta satunnaisen vaatekappaleen suojakseni, ja kävelin pää ajatuksista sekaisin takaisin Samin luo. Ovelle tullessani näin yhden elämäni mieleenpainuvimmista näkymistä. Sami istui yhä vessanpöntön kannella. Hän nojasi taaksepäin pitäen jalkojaan jonkin verran harallaan.

Samin vaatteet, kaikki vaatteet, olivat lattialla omieni päällä, enkä tiedä, missä vaiheessa hän oli ne riisunut. Se oli varmastikin tapahtunut jo ollessani suihkussa. Samilla oli hurja erektio. Samin lojuessa takakenossa se osoitti suoraan ylöspäin. Hän oli istunut hiljaa takanani. Olin luullut hänen lepäävän tai odottavan suihkuvuoroa.

Sen sijaan hän oli kasvattanut elimen sellaisiin mittoihin, että kaikki fantasiani kalpenivat sen rinnalla. Sami katseli minua kulmiensa alta.

Siitä olisi pitänyt maalata taulu. Olo oli aivan epätodellinen. Olin niin ällikällä lyöty, että tiputin vaatekappaleen lattialle ilman mitään harkintaa. Sami ilme venyi hyeenamaiseen hymyyn, kun kiristävä erektioni paljastui. En tosin tiedä, mitä kuvittelin sanovani. En saanut sanaakaan suustani, kun Sami oli jo ottanut käsivoiteen lavuaarin reunalta. Hän hieroi sitä säästelemättä elimeensä, ja tarttui voiteesta liukkailla käsillään pakaroistani vetäen minut yläpuolelleen.

Mitään kyselemättä Sami otti kovan elimeni suuhunsa. Kuinka se saattoikin tuntua niin erilaiselta kuin koskaan ennen. Todellisuuteni hämärtyi nopeasti, ja huomasin pitäväni molemmin käsin hänen hiuksistaan kiinni.

Tuntui kuin kaikki tuntoaistini olisi keskittynyt elimeeni. Pysyin vain juuri ja juuri jaloillani. Jos olisin halunnut, en olisi päässyt lähtemään.

Sami nousi, hän oli joka puolella. Hän oli vahva ja hallitseva. Tunsin itseni niin alistetuksi, että väristykset kulkivat pitkin selkäpiitäni. Sami painoi minut itseään vasten, ja käsivoidetta levisi joka puolelle. Hän tarttui kiinni sykkivään erektiooni, vahvoilla käsillään, käsillä jotka olivat koskettaneet luoja ties ketä, ja minä olisin vajonnut lattialle ilman häntä ympärilläni. Punaviinin värinen tapetti teki huoneesta syntisen luolan, ja leopardikuvioinen peitto vahvisti vaikutelmaa.

Peilejäkin oli joka puolella. Käsirasvan tahrima Sami sulki oven selkänsä takana. Hän tuijotti maanisesti suoraan silmiin. Sami istui sängylle ja nojasi toiseen käteensä. Toisella hän tarttui jäntevään elimeensä, ja veti kaksi hidasta ja nautinnollista vetoa. Hänen ilmeensä oli sanalla sanoen unohtumaton. Katsekontakti säilyi edelleen, kun laskeuduin hitaasti syliin istumaan. Käsirasvasta huolimatta Sami mahtui sisääni vain juuri ja juuri, ja lievästi ilmaistuna kyllä tuntui.

Hän oli sisälläni, kun suutelimme ensimmäistä kertaa. Vapisin kauttaaltani, haaroissa jyskytti, vavistukset kulkivat läpi kehoni. Sami vei kätensä selkäpuolelleni ja tarttui olkapäistä.

Hän työnsi ensimmäisen työnnön ja painoi minua samalla alaspäin olkapäistäni. Olin vähällä haljeta siitä tunteesta. Hän työnsi uudelleen, uudelleen, nopeammalla tahdilla. Pakotin kaikki mielikuvat pois mielestäni, mutta jo pelkkä fyysinen tunne oli melkein liikaa. Voimakkaiden ja nopeiden työntöjen ansiosta alkoi olla jo hyvinkin lähellä, mutta Sami lopetti ja vetäytyi ulos.

Oloni oli kummallisen epätodellinen, kun katselin kaapille kävellyttä alastonta Samia. Vielä epätodellisemmaksi se muuttui, kun hän palasi mukanaan kasa naruja. Hetken päästä olin tiukoin solmuin kiinni sängyn päädyissä. Makasin selälläni, ja täytyy myöntää, etten liiemmin pistänyt vastaan. Tänä päivänäkään en osaa sanoa, olisinko päässyt lähtemään. Kyllä mä tajusin susta heti, millasia unia sä katselet. Sami asettui sängylle jalkojeni väliin. Hän vei käsiään ylös reisiäni pitkin.

Niin vahvat kädet eivät olleet koskaan koskeneet reisiäni. Hän tarttui elimeeni, joka oli suorastaan kivuliaan jäykkä, ja veti pari kertaa edestakaisin kiusoittelevan hitaasti.

Vedot saivat väristykset kulkemaan kehossani, ja Sami katsoi minua silmiini hymyillen kierosti. Hän nousi ylemmäs minua pitkin. Suutelimme märästi ja kursailematta. Julkisella paikalla sellaista katsottaisiin kieroon. Koko kehoni oli jännittynyt. Narujen takia en kyennyt juuri liikkumaan, enkä koskemaan itseäni tai Samia.

Samin jokainen kosketus sai minut värähtämään, ja hän huomasi sen. Hän siirtyi suutelemaan ja nuolemaan kehoani, eikä suostunut kiirehtimään, vaikka huomaisikin minun haluavan paljon enemmän, paljon suuremmalla voimalla.

Sami nousi ja käveli muina miehinä kauemmas. Pian stereoissa pyörähti käyntiin rouhea kitarariffi. Ajatukseni ei kulkenut mihinkään voimainkoetusta odottaessani. Musiikki oli sen verran kovalla, että puhuminen olisi aivan turhaa. Olen niitä ihmisiä, joiden erektio nousee kunnon bassoista ja sisuskaluissa tuntuvista soundeista.

Kiihotus alkoi olla sietämätön. Sami kääntyi katsomaan minuun. Hän seisoi seinällä hyvässä ryhdissä, suorastaan takakenossa, ja elin seisoi vahvasti pystyssä. Hän katsoi minua ruskealla sudenkatseellaan ja hymyili vinosti.

Lonkkaluut näkyivät aavistuksen verran, alapään karvoitus jatkui kapeana viivana alavatsalle. Tummat laineikkaat hiukset laskeutuivat olkapäille. Sami katseli minua pitkään. Minuutteja kului, mutta hän vain hymyili psykoottisesti. Hänen erektionsa ei osoittanut mitään laskeutumisen merkkejä. Välillä hän piti toisella kädellään kyljestään kiinni, toisen käden sormia suullaan.

Musiikki eli hengähdysvaihettaan, kitaramelodia soi hiljaa taustalla. Yhtäkkiä Sami astui seisomaan hajareisin sängyn viereen. Hän nappasi käsivoiteen, eikä todellakaan säästellyt. Katselin kymmenien senttien päästä, kun hän hieroi voidetta elimeensä. Pian hän laskeutui päälleni, levitti ja nosti jalkojani, ja työntyi voimalla ja häikäilemättä sisääni. Puristin leopardikuvioista peittoa nyrkeissäni rystyset valkoisena ja purin alahuultani.

Mitään sen kokoista ei ollut koskaan ollut sisälläni, enkä olisi uskonut edes voivan olla. Käsivoiteen ansiosta Samin työnnöt onnistuivat jotenkuten. Sami pisti ne onnistumaan. Hän työnsi nautinnollisen hitaasti alavatsaansa jäykistäen. Hän piti käsieni alta kiinni olkapäistäni, eikä antanut voiman kulua hukkaan.

En hallinnut itseäni alkuunkaan. Jos olisin voinut, olisin peittänyt naamani käsilläni. Tai tarrannut kiinni Samin alaselkään, pakaroihin, jänteviin reisiin…. Käteni olivat kuitenkin sidotut, ja se nosti kiihotustasoa vielä entisestään. Että sellaisen tunteen saattoikin saada tekemättä itse mitään.

Minun oli luotettava Samiin sataprosenttisesti, mutta en luottanut häneen alkuunkaan. Adrenaliinia erittyi suuria määriä. Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Me emme tiedä Toki avaaja sen omasta kokemuksestaan tietää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sori, en tiedä mutta kerro sä.

Totta puhuen kysyin asiaa siksi, että huijaako toi hinttari kun aika usein homouden ihanuudesta jaksaa puhua. Kyllä se paljon mahdollista on. Peräaukon tienoilla on paljon hermoja ja lisäksi pepussa liikkuva kalu stimuloi eturauhasta, ja voi saada aikaan melkoisen orgasmin, jos tilanne muuten on kiihottava.

Päästähän se kaikki lähtee. Kyllä se mahdollista on, kun kulli hieroo eturauhasta. Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun pumppaava kalu hieroo eturauhasta ja venyttää peräaukkoa silloin kun on muutenkin kiihottunut. Joskus nuorempana kun oli etäsuhteessa ja jokunen viikko mennyt ilman, niin ei orgasmiin tarvittu kuin vähän aikaa sen oman kullan tuhmaa juttelua puhelimessa!

Pari kertaa kokeiltu vaimon kanssa strappia sellaista emättimeen asetettavaa ja ekalla kerralla tuo onnistui pamputtamaan minut ejakulointiin saakka. Oli hiukan hämmentävä kokemus. Olen täysin hetero ja vakituisessa naissuhteessani tyytyväinen. Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni. Se on minusta kiihottavaa. Käyn tässä tarkoituksessa seksikaupan filmikellarissa, jossa on reikäseinä koppeja.

On tosi kiihottavaa saada kyrpä reiästä käsittelyyni. Olen ensin liukastanut anukseni. Laitan reiästä tulleeseen kyrpään kortsun ja ohjaan sen peppuuni.

Aina on mies alkanut jyystämään kovalla innolla. On kivulla tyytyväinen huokaus kun sperma täyttä kortsun. Voi olla joistain hullun hommaa. Mutta minä saan siitä tosi paljon.

Just joo heterot ne vaan kyrpää perseeseensä ottaa, ja perseeseen naipottaa. Täällä maalla meillä ei ole mitään koppeja, eikä reikiä.

Jokunen lato on jossa voi olla oksanreikiä, mutta sieltä ei työnny kulli, jota voisi vatkata, saatika ottaa sisäänsä. Kyllä kaupungissa on mukavaa, heitän repun selkään ja tulen sinne.

Anonyymisti olisi kiva kokeilla kaikkea tuollaista. Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa. Naiseen kiinnitetty strap-on panovyö on sitten ihan eri asia. Silloin seksipartneri on eri sukupuolta eikä heterolla ole ongelmaa. Harrastetun seksin lajilla ei ole väliä homouden ja heterouden suhteen. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli.

Nimikkeetkin ovat peräisin kreikan kielestä, jossa prefiksi homo- ὅμο- tarkoittaa samanlaista ja hetero- vastaavasti toisenlaista tai erilaista. Itseasiassa voit hyvinkin olla hetero.

On olemassa homoja, jotka voivat rakastua, olla sauhteessa ja suudella miestä, ja sitten on miehiä joilla on fetissi mies kehosta, en luokittelisi heitä homoiksi. Heillä on vain fetissi, niinkuin joillakin on vaikka kengistä, nahasta, yms.

Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen. Onkohan minussa kuitenkin jotain, joka vetoaa seksuaalisesti miehiin? Meinaan vaan, kun monesti kaupassa käydessä tulee vartija seisomaan viereen haara-asennossa muniaan pidellen? Kyllä se on mahdollista - itse saan melkein aina kun mies nai minua peppuun. Kun kiihottuu tarpeeksi, niin miehen kalu sisällä vie "rajan" yli ja asialle ei voi mitään.

Siinä sitä on ihmettelemistä. Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain. Ei ole kiinni kaverin kalun koosta tai ulkonäöstä.

Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan. Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee. Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat. Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida.

Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti. Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan. Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn.

Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin.

Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta. Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä. Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta.

Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin. Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa.

Dildo kaluun paras nainti gay

Sex homoseksuaaliseen videos nurumassage